[]

Biontech dozlarını olup da covidi ağır şekilde geçirenler var mı?

Aşının covid olunsa bile hastalığı hafif şekilde geçirmeye imkan sağladığı belirtildi hep.

Biontech aşılı olmasına rağmen covidin ağır şekilde geçirilmesini deneyimleyenler var mı, çevrenizden yakınlarınızdan duydunuz mu?


 
2 doz biontech'liyim 2.doz temmuzda olundu. 10 küsür gün önce kovidi biraz ağır geçirdim. 1 gün çok kötü 2 gün kötü 3 gün hafif geçti. aşısız olsam muhtemelen mahvolmuştum dedim kendime


  • avatar is back  (09.02.22 13:46:01) 
İki arkadaşım üç aşıya rağmen ağır gibi geçirdi. Yani ilk başta söylenen ateş, ağrı, tat kaybı vs. yaşadılar. Tam tersi yaşlı olup nezle öksürük vs. ile atlatan da var galiba. Bu omicron işleri tersine çevirdi aşılı da olsa gençler daha sert atlatıyor gibi geliyor bana.


  • nhk ni youkosu  (09.02.22 14:33:14) 
avatar is back + 1

cevabım birebir aynı
  • bol kepce  (09.02.22 14:45:55) 
Bir calisanim.

1 ay covid gecirdi. Su an hala covid etkileri var; sürekli baş ağrısı, hafizasi biraz kötü, bazi şeyleri anlayamıyor bas agrisindan falan.
  • logisticsmanager  (09.02.22 16:08:57) 
"ağır" derken yine de "hastaneye kaldırılmayı gerektirecek ağırlık"tan bahsedilmiyor sanki cevaplarda. Yanlışsam düzeltin.


  • michael_knight  (09.02.22 16:20:13) 
evde atlatabilmek, ne kadar kisisel zorlanma ve korku yasansa da "agir atlatmak" degil bence, tibbi tanimina da uymuyor. agir atlatma deyince hastane yatisi, zorunlu oksijen destegi, sitokin firtinasi, hatta entubasyon vs. geliyor aklima benim. ve cevremde asili olup boyle geciren yok (sahsen tanidigim) ama internetten tanidigim takip ettigim boyle geciren sanssiz kisiler var nadir de olsa.


  • robokot  (09.02.22 16:24:59) 
yakin arkadasim 2 doz biontechliyken kari koca cok agir gecirdiler. 1 ay atlatamadilar. hastanelik bi durumlari olmadi ama evdekinin en agiri diyebiliriz.


  • eipcack  (09.02.22 18:01:44) 
Üç biontech aşılı ve şu an evde hafif covid geçiren biriyim. evimize gelen doktor, su ana kadar üç doz aşılı oluptda ağır geçiren kimse görmediğini söyledi. Ben onun yalancısıyım.


  • aslil  (09.02.22 19:29:04) 
Ekibimizdeki birisi biontech'le 3 doz oldu. 2 haftadir daha kendine gelemedi :(


  • fakyoras  (09.02.22 20:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.