[]

Üzgünüm Leyla şehnaz tango Perihan abla arasından hangisini izleyeyim

Sb. Teşekkürler.




 
perihan abla çok sıcak bir mahalle dizisi, şehnaz tango biraz daha ihtiras modern ilişkiler, üzgünüm leyla'yı hatırlayamadım ama çok farklı diziler hangi tarz arıyorsun?


  • ekaterina  (05.02.22 21:20:58) 
Eski Türk dizisi olsun da çamurdan olsun. Şu anda kızlar yurdunu izliyorum, Perran kutman gibi bir değeri nasıl da atlamışım diye hayiflanmaya başladım. O yüzden Perran kutman dizileri izlemeye başlayacağım.


  • mezarkabul  (05.02.22 21:23:58) 
şehnaz tango


  • freebird5406_2  (05.02.22 21:25:10) 
o zaman perihan abla olsun, bu arada şaşıfelek çıkmazını izledin mi?


  • ekaterina  (05.02.22 21:26:38) 
şehnaz tango.

üzgünüm leyla güzel bir dizi değil bence bu arada.
  • kenarortay  (05.02.22 21:27:40 ~ 21:28:16) 
Şaşıfelek çıkmazıní izlemedim.


  • mezarkabul  (05.02.22 21:29:18) 
Perihan Abla


  • primetime  (05.02.22 21:32:14) 
Şaşıfelek çıkmazı efsanesir.


  • Zaman Tamircisi  (05.02.22 21:34:32) 
Birkac sene once Perihan Abla'nin bir bolumunu sinema salonunda izledim, Perran Kutman katilimi ile hem de, benim icin cok heyecan verici ve nostaljik oldu ve izledigim bolum de eglenceli ve ilgi cekici idi ama nostaljik baglarim olmasa goruntuler fazla eski kalmisti, evde kendi kendime seyredemeyebilirdim, bir sans verip gerisi geliyorsa devam edebilirsin, sundurulmemis dizi seyretme keyfine varirsin cezbederse.

Şehnaz Tango da zamaninda iyi diziydi, her hafta heyecanla beklerdik, Perihan Abla mahalle dizisi ve komedi yani agir basiyor, Sehnaz Tango daha cok aile dizisi ve karakterler cok hayatin icinden, 90larin sonunda İstanbul yasamini iyi yansitiyor.

Sasifelek Cikmazi'ni ben de tavsiye ederim.
  •   (05.02.22 21:54:45) 
bulabilirsen şaşıfelek çıkmazı. perran kutmanla bi ilgisi yok ama gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi olduğu için seyretmek gerek bence de.


sorulan üçlü arasından da ben üzgünüm leylayı daha çok severdim, tam o dönemler trt bi atağa kalkmıştı hatta şaşıfelek'i yeniden çektiler. yeditepe istanbul, nasıl evde kaldım vb o zamanlarda çekildi. ama üç dizi de birbirinden çok başka. bu bence overallda daha "seyredilebilir" bir yapım. şehnaz tango buram buram 90lar kokan daha entrika soup operası. perihan abla daha primitif tv yapımı denemelerinde ama sempatik, sıcak mahalle komedisi gibi.
  • rewlack  (05.02.22 22:46:23) 
şehnaz tango, perran kutman'ın yanında erdal özyağcılar'ın da en iyi hallerini sunuyor. bir de tabi old laik days kafası. müziği bile harika. jakoben bir dizi. çekici de bu yüzden.

perihan abla'yı çocukluğumda izlediğimi trt nostalji kuşağında denk geldiğimde salakça bir tebessümle farkına varıyorum yer yer. elbette her bölümünü bilip de hatırlamıyorum ama çok güzel bir dizi. şakir hele. tak, iki yumurta (: komik değil ama bir tebessümle izliyorsun hep.

üzgünüm leyla yayınlandığında yerel antenden trt 1 çekmiyordu. hiç izlemedim desem yeri var. ama o yılları hatırlıyorum, son akapesiz yıllar (: yeditepe istanbul ekolünden bir dizi olduğunu biliyorum. eminim ki o da çok iyi bir dizidir.
  • mermize  (05.02.22 23:12:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.