[]

Eczacı beni mi kekledi?

newlife.com.tr

New Life D3K2 vitamini almaya gittim. Ellerinde yoktu ve sipariş edebileceklerini söylediler, tamam dedim. 60 kapsüllü olanı için anlaştık. Hiçbir yerde yok kendilerinden gelecek ve fiyat farkı olacak dedi, ona da eyvallah dedim ve 169 TL ödedim. Kendi sayfalarında da zaten 60 kapsül 165 TL, 30 kapsül 143 TL.

Bugün teslim almaya gittim ve bana satan kadın yoktu. Aldım ama 30 kapsüllü olan gelmiş. Oradaki görevli dedi bunun 60 kapsülü üretilmiyor, dedim nasıl yok kendi sayfalarında var. Satış yapan kadını aradı. O da dedi 30 kapsül olan var sadece, zar zor bunu bulduk falan.

Ben 60 kapsül parası ödeyip 30 kapsüllü olanı almış oldum. :@

26 TL getirtme parası mıydı 30 kapsül için yoksa 60 kapsül parası alıp olmayınca 30 kapsüllü olanı mı itelediler?

İbret Olsun: Malı görmeden ödemeyin. Ben parayı da en baştan ödemiştim. :) Üstelemeden tamam tamam öyle olsun deyip çıktım eczaneden.

 
ellerinde yoksa kalsın diyip çıkacaksın hocam. 60 kapsül parası ödeyip niye 30lu paketi alıp çıkıyosun :)

açmadıysan geri götür, ya iade alsınlar ya da yarısını iade etsinler.

ayrıca böyle bir durumda telefonla ulaşıp sormaları gerekirdi. kendi hataları yani.
  • brkylmz  (02.02.22 16:28:54) 
@brkylmz

60 kapsül var deyip sipariş ettiler, ben de güvendim ödedim parasını en baştan. Yoksa bilseydim almazdım en baştan. Gidince de yooo 30 kapsül var zaten her yerde, 60 hiçbir yerde yok ayağı çektiler. Eczacılar da işin çakalı olmuş.

Benim anlamadığım 143 TL 30 kapsül + 26 TL getirtme parası mı oluyor?

Keşke marketlere falan da ilaç satma yetkisi gelse..
  • Cesario  (02.02.22 16:36:24) 
kaçlık olacağını başta net olarak konuşmadınız mı? fiyat farkından kastı 4 tl değildir muhtemelen. yine de almadan çıkabilirdiniz anlaşamayınca. kullanmadıysanız geri götürün + 1

bir de dediğiniz gibi ilacı almadan parayı vermemek lazım. kabul etmezse de başka eczaneye sorulur. bir kaç defa benzeri başıma geldi parayı peşin isteyen olmamıştı.
  • hadsafhada  (02.02.22 16:37:34 ~ 16:39:16) 
internetten alsaydınız keşke. genelde eczaneden ucuz oluyor.


  • jack lupino  (02.02.22 16:39:19) 
Eczacılar da internetten alıyor genelde zaten. Geçmiş olsun


  • westblack  (02.02.22 16:47:02) 
www.hepsiburada.com

Bu üründen kullanmanızı tavsiye ederim. Bir şişe 400 gün kadar gidiyor, sizinki 30 günde biter, fiyat olarak da yarısı. İçindeki "k" vitamini formu aynı şekilde Menakinon-7 ve miktar olarak daha yüksek. Kaliteli bir markadır.

Ve bu tarz besin desteklerini kesinlikle eczaneden almıyorum. İlaç harici ürünlerde ciddi şekilde geçiriyorlar çünkü. İnternetteki isim yapmış güvenilir satıcılardan alın.
  • msb  (02.02.22 16:53:18) 
Eczaci tanidigima sordum, cok sinirlendi. “Boyle insanlar yuzunden adimiz kotuye cikiyor, hayret bir sey ya” diyip cok cok sinirlendi.
30 kapsul 143, 60 kapsul 165 tl dedi o da ve “30luk var piyasada, 60lik yok, bulunmuyor gercekten de” diye ekledi. 30luk ama her ecza deposunda bulunuyor dedi.

“Para iadesi yapmalari lazim, neden para iadesini istememis dedi.
Fisi varsa gitsin alsin parasini, ayrica 4 tl fazla istemek de nedir, ne terbiyesizlik” baya kizdi kendisi. Hala soyleniyor…
  • kuehles blondes  (02.02.22 16:54:42) 
parayı peşin babam olsa vermem


  • ShadowOfMoon  (02.02.22 18:37:30) 
parayı peşin isteyen hiç duymamıştım. düzenli gittiğiniz bir eczane olsun ve hep oradan alın bence. böyle sorunlar yaşamazsınız.


  • slow like honey  (02.02.22 18:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.