https://newlife.com.tr/urunlerimiz/mena-k2/New Life D3K2 vitamini almaya gittim. Ellerinde yoktu ve sipariş edebileceklerini söylediler, tamam dedim. 60 kapsüllü olanı için anlaştık. Hiçbir yerde yok kendilerinden gelecek ve fiyat farkı olacak dedi, ona da eyvallah dedim ve 169 TL ödedim. Kendi sayf
newlife.com.trNew Life D3K2 vitamini almaya gittim. Ellerinde yoktu ve sipariş edebileceklerini söylediler, tamam dedim. 60 kapsüllü olanı için anlaştık. Hiçbir yerde yok kendilerinden gelecek ve fiyat farkı olacak dedi, ona da eyvallah dedim ve 169 TL ödedim. Kendi sayfalarında da zaten 60 kapsül 165 TL, 30 kapsül 143 TL.
Bugün teslim almaya gittim ve bana satan kadın yoktu. Aldım ama 30 kapsüllü olan gelmiş. Oradaki görevli dedi bunun 60 kapsülü üretilmiyor, dedim nasıl yok kendi sayfalarında var. Satış yapan kadını aradı. O da dedi 30 kapsül olan var sadece, zar zor bunu bulduk falan.
Ben 60 kapsül parası ödeyip 30 kapsüllü olanı almış oldum. :@
26 TL getirtme parası mıydı 30 kapsül için yoksa 60 kapsül parası alıp olmayınca 30 kapsüllü olanı mı itelediler?
İbret Olsun: Malı görmeden ödemeyin. Ben parayı da en baştan ödemiştim. :) Üstelemeden tamam tamam öyle olsun deyip çıktım eczaneden.