[]

Burada hata kimde?

Üç beş saat önce bir tekel bayiye girdim, biraz da büyük böyle ekmek falan satıyor. Çırağıyla ekmekleri diziyordu. Ben de içki dolabına doğru yürüdüm ama sıradan bir markette nasıl olursa o şekilde, herhangi bir şeyi alıp kasaya gelecektim, dolabı da gitmişler gözden uzak bi yere koymuşlar adam sonra işte sen niye oraya gidiyorsun falan demeye başladı o orda ekmek diziyormuş onu bekleyecekmişim de sonra adam gelince alacakmışım falan. Çalacakmışım muamelesi yaptı yani sonra ben de ağzıma gelen küfürlü sözleri etmeden savuşturdum, çünkü benzeri saçma tekelci tepkileri de görmüştüm. Açıkladım işte daha dolabın kapağını bile açmadım şöyle böyle, sonra biraz sitem ettim suratıma boş boş bakıyordu çıktım. Dolabı gidip marketin ücra köşesine koyan ben değilim de hani o durumda adamı beklemeli miydim onu düşünüyorum. O niyetle girmediğim için beklemem saçma olurdu bence. Kişinin fikri neyse zikri de odur sonuçta, saygısızlığına yordum. Tamam içkiler pahalı falan da böyle muamele edemezsin her girene.




 
www.reddit.comşarap_alacam_inceliyom/


  • ekaterina  (31.01.22 01:25:54) 
Migros'a kurban olam en azından karşımdaki insan gibi laftan anlar. Güldüm bu arada.


  • izza  (31.01.22 01:31:30 ~ 01:32:50) 
iyi yapmışsınız. hata tekelcide. benzer durumu fiyatlar böyle değilken 10'dan sonra satış yasakları nedeniyle yaşamış ve sizinle aynı tepkileri vermiştim. köşe başı tekel zaten, başka yerden alışveriş yapın.


  • brakgn  (31.01.22 01:34:26) 
ben senin yerinde olsam tekelin çalışma saatleri dışında açık gördüğüm an 155i arar ihbar ederim, hatta video falan da çekerim. böylelerine hak.

birşeyi söylemenin bin tane yolu var.
  • killerbee  (31.01.22 01:43:04 ~ 01:43:17) 
Çalışma saatlerini izleyemeyecek kadar uzağındayım. İnternette bir şekilde puanlama/yorumlama imkanım olsa yerin dibine sokardım da hiçbir sitede yoklar.


  • izza  (31.01.22 01:54:22) 
bir daha ugrama ruh hastasina


  • unabomber  (31.01.22 02:06:19) 
Hata çalışanda. Kısıtlı bir yer değilse istediğim yere giderim. Ona ne. Madem çalınmasından korkuyorlar, dolabı kilitlesinler.


  • dissendium  (31.01.22 02:11:02) 
sende bir sorun yok. medeniyetsiz standart tekel işte. bu yüzden marketlerden alışveriş yapıyorum. kişisel algılama başkası olsa yine aynı tepkiyi verecekti. hadi hırsızlıktan şüpheleniyor diyelim. o zaman düzgün bir şekilde ifade edebilirdi. esnaflık bunu gerektirir. bir daha iğne alma bence o tarz yerlerden.


  • black mamba  (31.01.22 02:50:58 ~ 02:57:09) 
valla can sıkıcı durum, ama gunumuzde artik macrocenter'da bile icki reyonunda pesinde guvenlik dolasiyor. kameradan bakiyorlar desem haydi bir nebze ama baya guvenlik ensende dolasiyor (caktirmamaya da calismiyor yani bariz) demek ki calinti fire cok. adamin zink diye hirsiz muamelesi yapmasi tabii ki yanlis, bariz musteri kaybediyor, kendi de pismandir sakin dusununce ok ama adamin surekli alert olmadigi zaman her gun caldirdigi malı bir de ondan dinlemek lazim. muhtemelen o da insan gibi muameleyle baslamistir ama artik pes etmistir.

sonuc: oradan alisveris yapmam. sen haklisin. esnafligi beceremeyen yapmasin ok. ama onun da nasil o hale geldigine empati kuruyorum biraz.
  • robokot  (31.01.22 04:05:30 ~ 04:10:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.