[]

Gözümde ne olabilir?

2 defa bu sorun için farklı göz doktoruna gittim. (devlet hastanesi)

bir haziran günü güneşe karşı yarım saat arabanın ön koltuğunda oturduktan sonra (yoldan çok fazla ışık yansıyordu.) gözümde onlarca küçük-büyük siyah nokta, bir sürü siyah örümcek ağı oluştu. sol gözüm beyazları sarı görür oldu. karanlıkta sol gözüm neredeyse görmüyor. sağ gözümle kıyaslayınca anlaşılıyor. yine sol gözümde kısmi beyaz perde oluştu.

doktora anlatmaya başladığım anda "geç geç makineye geç" diye lafı ağzıma tıkıp o ışıklı aletten bakıp bir şey yok diyor ve gönderiyor. 2 defa farklı doktorda başıma geldi. en son birine geçici mi diye sordum "geçer geçer" dedi. 3 sene oldu geçmedi.

ne var benim gözümde? lekeler sabit ve hep aynı şekilde. bir de onlarca şeffaf iplik görüyorum. eskiden bu kadar yoktu.

tedavisi var mı bu durumun?

 
Bir göz hastanesine gitmenizi öneririm. Dünya göz gibi.


  • zimbirik  (30.01.22 21:16:14) 
Retinada bir rahatsızlık olabilir. Ancak anlaşıldığı kadarıyla yeterince muayene edilmemiş.
Bir dal merkezine başvurun.

  • pro9it9is9  (30.01.22 21:17:36) 
Beyoğlu Göz'e gidin. Retinayla ilgili bir sorun olabilir arkadaşın da dediği gibi... Damla damlatıp, göz dibi muayenesi yaptırın, bir de çekim yapsınlar.


  • PhoenixRising  (30.01.22 23:34:49) 
üniversite hatanesine gitmeni öneririm, randevu sırası falan geç gelir ama a dan z ye çözene kadar bırakmıyolar.


  • killerbee  (30.01.22 23:39:18) 
en.m.wikipedia.org

Gördüğünüz şeyler bunun gibi ise normal, yapacak birşey yok.
  • inheritance  (31.01.22 00:23:04) 
Göz tansiyonuna mutlaka bakmışlardır ancak gerekli durumlarda detay testler olabiliyor. Periyodik olarak tekrar gelmeniz istendiyse geciktirmeyin.


  • dreamnesiac  (31.01.22 00:40:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.