[]

Hakan Salınmış’a benzeyen oyuncu?

Merhaba,

Şu an kuzenimle bunun tartışmasını yaşıyoruz. Bir oyuncu varmış ve bu adama aşırı benziyormuş ısrarla odur zaten diyorum ama hayır değil çok fazla benziyor diyor.

Aklınıza gelen biri var mı?

Teşekkürler.

 
erkan can


  • ceylinf  (15.01.22 13:37:28) 
hakan salinmis kim bilmiyordum ama google'in soyledigine gore bir orta yasli turk erkegi ortalamasi gibi, o yuzden herkes olabilir.

Koksal Engur diyorum.
  • sopiro  (15.01.22 13:43:16) 
hakan salınmış, dizilerde farklı farklı gözükebiliyor, kilo filan vermişti herhalde bir ara. bence de büyük ihtimal yine kendisinden bahsediyordur ama bahsettiği oyuncu nerelerde oynamış, hiç hatırlamıyor mu?


  • miranda  (15.01.22 14:43:31) 
ümit yesin.


  • komando kani var bende  (15.01.22 14:53:50) 
@miranda açıkçası ben de aynı konuda ısrarcıyım ama hiçbir şekilde kabul etmiyor. Başka gösterecek oyunu kalmadı.

Spesifik olarak bir dizi/film yok çok çok fazla yerde oynadığını söylüyor sadece.
  • mutekebbir  (15.01.22 15:57:41) 
Erdem Baş'ın yaşlanmış hali.


  • rose parks  (15.01.22 17:05:28) 
hiçbiri değil ve kuzeniniz son derece haklı. aynı şeyi düşündüğüme eminim lakin kim olduğu şu anda aklıma gelmiyor. fakat benim hatırladığım tersi. kuzeninizin benzettiği kişiyi bilip ve halan salınmış'a (bu arada bu oyuncunun adını yeni öğreniyorum) benzetiyor idim.

mutlaka hatırlayacağım, bugün değilse bile hatırlayacağım. bekleyin.
  • kibritsuyu  (16.01.22 00:03:04) 
Settar Tanrıöğen


  • ya ben lan neyse  (16.01.22 23:49:04) 
Bu soruyu kafaya takıp aylardır ara sıra araştırdım. En sonunda hatırladığım kişiye ait video buldum, aha bu işte dedim, kimmiş diye baktım, hakan salınmış çıktı.

Benzettiğimi sandığım adam kendisiymiş, biraz daha genç hali. Bir hayli farklı göründüğü doğru.

Bulduğum video da bu: youtu.be

2:16'dan sonrası.
  • kibritsuyu  (16.03.22 23:24:28 ~ 18.03.22 08:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.