[]

Hangi su (Fuska vs Buzdağı)

Bu iki suyu kullanan var mı? Nasıl tadları? Sağlık bakanlığının listesinde ilk iki sırada ancak malum yandaş şirketidir vs diye çok da güvenemiyorum. 3.sırada Munzur su vardı ve Munzur’u severim, lezzetli su. Bu yüzden inanasım da var.




 
???

Anlamadım dediğini ya da sen anlamadın

Temelde listeye güvenmiyorum diyorum ama içinde munzur su var aynı listede ve bildiğim sevdiğim su. Gerçekten lezzetli kaliteli su. Piyasadaki diğer ünlü markalara da fark atar. Bu yüzden acaba diyorum diğerlerinde de doğruluk payı var mıdır. Bu yüzden burada soruyorum.
  • not sure if serious  (11.01.22 18:41:18) 
merhaba, önceki evimizin yanında olduğu için taşınana kadar fuska su kullandık. memnunduk bir şikayetimiz yoktu.


  • gorkemgoksu  (11.01.22 18:53:49) 
Pürsu iyidir.


  • since1907  (11.01.22 19:00:14) 
Fuska içtim bi süre. Güzeldi.


  • invictae  (11.01.22 19:26:39) 
Buzdağı kullanıyoruz iki üç senedir memnunuz.


  • chicha_v2  (11.01.22 22:51:35) 
bir kaç yıldır fuska kullanıyorum. memnunum. lezzetini beğeniyorum, damacanalar temiz ve yeni görünüyor.

su raporu adında bir çalışma var ve fuska'nın puanı yüksek ancak geçenlerde bu platformda biri o raporu fuska finanse etti demişti (doğru mu değil mi bilmiyorum).

buzdağı bir kaç sene önce çok kötüydü. sanırım bir milletvekiline ait. sakarya'da her yerde buzdağı var. şuan kötü gelmiyor tadı ama tercih etmiyorum.

munzur'u bir kaç sene önce tüketirdim. daha sert ve lezzetliydi. ancak epey pahalıydı o. hala öyle mi emin değilim.

tercihim fuska.
  • dahinnotha  (11.01.22 22:55:25) 
İkisini de kullandım. Fuska ile devam ediyorum. Lezzet olarak da servis olarak da her türlü de Fuska. Buzdağı’na sipariş verince ertesi gün geliyordu neredeyse, muhattap da bulamıyordum. Fuska yarım saati geçmiyor. Semtten semte değişebilir tabi.


  • dedi ve gitti  (13.01.22 03:13:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.