[]

Safra kesesi ameliyatı sonrasi bulanti-kusma

Selamlar.

Annem 1 hafta once pazartesi kapali safra kesesi ameliyati oldu.
Dun karni agridi vs kustu, rahatladi. Bugun de kusacak gibiymis.

1 hafta gecti nerdeyse ameliyat uzerinden. Bu durum normal midir?

 
Normal değil.
Laparoskopik bir biyopsi sonrasında düzelemedim ve altından çok ciddi sorunlar çıktı.
Mutlaka kontrol olsun.
  • pro9it9is9  (26.12.21 15:01:34) 
annem mart ayında kapalı safra kesesi ameliyatı oldu. Herkes 2-3 güne toparlar dedi. İyileşme 1 ayı buldu. Bu süreçte çok rahatsızlandık,ateş kusma ağrı. Sebebi de çok fazla iltihaptı. İltihabı ayrıca çekmelerini gerektirecek kadar çok iltihabımız olmuştu. Antibiyotikleriniz bitti mi? Bir kontrole gitmenizde fayda var bana göre, belki de antibiyotiğe devam ettirirler.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (26.12.21 15:04:09) 
Ast alt baktırdınız mı?


  • Mistyimage  (26.12.21 15:15:27) 
enfeksiyondan şüpheleniyorsanız hiç vakit kaybetmeden acile gidin, gerek görürlerse yatırırlar veya acil olarak sevk ederler.

enfeksiyon söz konusuysa ne kadar gecikirseniz o kadar geç iyileşirsiniz.
  • killerbee  (26.12.21 15:49:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.