[]

Sıkıntılı ayrıldığınız işyerine arkadaşınız başvurursa?

Sıkıntılı zamanlardan sonra ayrıldınız, uzun mesailer, düşük maaş, karışık iş ortamı,iş hayatını çekilmez hale getiren müdür ve iş arkadaşları yüzünden. Bunları tek tek anlattığınız arkadaşınız bu şirket ilan açınca başvuruyor. İş başka diye mi düşünürsünüz, yoksa arkadaşınız anlattıklarınızı önemsemiyor diye mi?




 
İş mi değiştiriyor, ilk işi mi ? , uzun süredir işsiz mi ?

İlk işi veyahut uzun süredir işsiz ise gayet normal.
  • ceketimi alip cikcam  (14.12.21 10:42:22) 
Şansını denemek istiyor diye düşünürüm, iyi niyetle de olsa başkasının hayatı üzerinde bu kadar kontrolcü olmak doğru mu diye düşünürüm :) belki 1 ay çalışıp ayrılacak belki çalışırken başka ilanlara da başvuracak, neticede 5 yıllık kontrat yapıp bağlamıyorlarsa başlamasında sakınca yok


  • freebird5406_2  (14.12.21 10:46:56 ~ 10:48:09) 
Çok yaşadım. O sıkıntıları birinci elden yaşamayınca çok önemsemiyorlar, her yerde var gibi düşünüyorlar ve şirketin başka özellikleri ilgilerini çekiyor.


  • perferil  (14.12.21 10:52:19) 
Ahahha... Kardeşim sektörde iyi bilinen ünlü bir firmaya başvurdu ve işi aldı. Önceki işyerinde çalışan arkadaşı gitme b*k gibi iş ortamı demiş ama bizimki yine de gitti. Bir haftanın sonuna doğru nasıl yeni işyerin diye sordum. Bana orayı öven herkese her sabah işe giderken küfrediyorum diyor:D
Sen uyardın mı? Uyardın. Bırak yaşayarak öğrensin.

  • ganbatte  (14.12.21 11:07:04) 
Alınganlık yapacak bir şey yok bence. Arkadaşınız anlattığınız şeyleri önemsemiştir mutlaka. Ama o farklı bir insan, siz farklı. Size çok büyük bir sorun olarak gelen bazı konular ona göre halledilebilir küçük problemler olarak görülebilir. O yüzden kırılmayın derim ben.


  • pispinti  (14.12.21 11:11:12) 
İzmir'de herkesin övdüğü yerde çalıştım. Içi rezil; bağıran müdür, azarlamali sabah toplantısı, toplantiya 15 saniye geç girsen toplantidan kovan müdür vs vs. Haliyle turnoverlari daglari asti.

Bunu anlattığım çoğu kişi belki buradan daha kötü yerde çalışıyor. En azindan parasi iyi, mesai yok vs. Yani bazi yerler harbiden hem maddi hem manevi kötü. O sebepten bilemeyiz ama buraya birçok genç gitmeye çalışıyor ve ben benim zamanimda nasıl olduğunu hep anlattim, gene denemek isteyen kendi tercihi diyorum.

Içine girmeden de çok anlasilmayabiliyor.
  • logisticsmanager  (14.12.21 11:12:16) 
herkesin iş deneyimi farklı oluyor. Senin daraldığın konuları belki adam umursamayacaktır.

Salla o kadar da üstüne düşülecek bir durum değil.
  • anten  (14.12.21 11:18:38) 
uzun suredir issizse soyle onemsemiyordur, zaten elimde bir sey yok bir girip bakayim olmazsa cikarim diyordur.

kisa sureli is arayisi vardir acilen. kotuyse bile bir sure katlanirim diyordur.

yok her sey yolundayken duzenini bozup gidiyorsa evet seni kaile almiyordur.
  • Kittie  (14.12.21 12:11:44) 
Herkesin hayatı kendisine... İşssizdir, kötü de olsa bir işe maddi veya manevi sıkıntılardan dolayı ihtiyacı olabilir.

Farklı bir departmanda işler sizin zannettiğiniz kadar sıkıntılı olmayabilir.
Hassasiyetleriniz farklıdır, sizin problem saydığınız şeyler onun için önemli olmayabilir.

Ben de kendimce sebeplerden memuriyetten dönülmez bir şekilde istifa ettim, 5 yıldır işsizim. Başkası için altın gibi bir iş fırsatı ama...
  • balik kraker  (14.12.21 15:32:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.