[]

Köpek maması ve ödül maması öneriler

Merhabalar 4 aylık köpeğim için royal canin mama kullanıyorum. Memnunum ama etrafta bulduğu herşeyi yiyor ve arada tüy kıl kusuyor :/ doymuyor mu acaba? mama öneriniz olur mu? Ayrıca ödül maması almak istiyorum kaliteli sağlıklı bir öneriye açığım.




 
merhaba,
etraftan kasıt nedir? sokakta falan mı evin içinde mi? hayvanlar genelde böyle şeylere meraklı oluyorlar ve yemek istiyorlar, aç olduğu için değildir bence bu.
ödül maması almanıza gerek yok. ödül maması, konserve mamayı cips gibi düşünebilirsiniz. arada şımartmak için verilebilir fakat bir faydası yok.
bu tip durumlar için ölçü kabı kullanabilirsiniz. köpeğinizin cinsine yaşına uygun ne kadar mama vermeniz gerektiğini öğrenip o ölçüde verin. muhtemelen doymama gibi bir durum yoktur :)
  • veritaslibertas  (14.12.21 08:32:06 ~ 08:39:48) 
Daha aşıları tamamlanmadığı için hep evin içinde ama kilimlerin iplerini yiyor köftehor. Bazı komutları öğretmek için ödül maması yerine daha sağlıklı ne verilebilir peki?


  • Kat  (14.12.21 09:17:32) 
Ben kendim yapiyorum.
Ton balikli;
youtu.be

Tavuk göğsü vs için;
www.dogtipper.com

Onun dışında genelde ödül olarak purina adventuros vermistik. Açıkçası purina proplan, hills, royal canin markalarinin ürünleri kalitelidir. Ama ödül mamalarinin birim fiyatına bakarsaniz cok pahali. Haliyle kendiniz yapmak mantikli ve köpeğinizin ne sevdigine göre yapabilirsiniz.

Bu arada egitimi desteklemek için mamayi tamamen kesip sadece ödül olarak verme yöntemleri de var.
  • logisticsmanager  (14.12.21 09:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.