[]

Ücretli dating app üyeliği almakla ilgili ne düşünüyorsunuz?

OkCupid, Bumble gibi mecralarda standart üyelikte sunulan imkanlar oldukça kısıtlanmaya başladı ve sistem seni adım adım Premium üyeliklere zorlamaya başlıyor artık, normal bir üyelikle çok verim alınamamaya başlanıyor.

Ben şimdiye dek hiç online dating işleri için ücretli bir üyelik almadım ve açıkçası bu biraz parayı çöpe atmak olarak gelmiştir bana hep. Şöyle ki; Türkiye'de zaten dating app kültürü çok oturmadı halen. Gerçek bir arayıştan ziyade, duygusunu tatmin için kullanan da çok. Bir anda gayet güzelce konuşurken sebepsizce unmatch yiyebildiğin bir ortama maddi bedel yatırmak, suya yazı yazmak gibi geliyor bana. Ben bu şekilde düşünüyorum şahsen.

Bu tür app'leri ücretli üyeliklerle kullananlar var mı aramızda peki? Verdiğiniz paranın karşılığını gördüğünüzü düşünüyor musunuz, tavsiye eder misiniz?

 
2020 Aralık - 2021 Şubat arası 2 ay kadar paralı üyeliğini kullandım. Bumble'da top üniversitelerden mezun, kariyerli, yurtdışında yüksek yapmış, çalışmış insanlar var. Erkek tarafının mesaj atamaması çok hoş. Ben öyle mesaj falan atamam zaten.

Paralı Tinder kullandım. Lokasyon Ukrayna ve Rusya seçince 1 haftada 1000 üzerinde match aldım. Türkiye'de kadın olmak nedir daha yakından anladım. Kimseye mesaj bile atmadım o zaman. Hangi birine atacaksın.

Bumble'dan tanıştığım kişiyle yakında nişanlanıyoruz. Verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum.
  • gabe h coud  (13.12.21 14:18:43) 
Ben bir kere tinder almıştım farklı ülkelerde benim tipime olan talebi görebilmek için.

Ufkumu genişletmesinin yanısıra uygulamaya para ödeyince "hizmet süresi bitene kadar" orada kalmak istediğimi farkettim.

Eğer uzun süreli bir birliktelik arayışındaysanız bunu baltalayıcı yönde etkisi olabiliyor bu açıdan.
  • akhenaten  (13.12.21 19:24:29) 
Bir süredir hepsi bitik bence. Matchlerde sosyoekonomik durum önemli rol oynuyor. Özellikle Bumble için böyle. Sıradan bir date beklentisi yok Bumble'da.


  • garylineker  (13.12.21 19:33:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.