[]

Apple pencil alınır mı?

Merhaba,

Ipad siparişi vermek üzereyim. Tek amacım makale okuyup, altını çizmek ve not almak. Apple pencil almaya değer mi?

Teşekkürler

 
Apple Pencil'siz iPad'in çok bir olayı yok maalesef :(


  • silverleaf  (07.12.21 14:38:28) 
çizim için mükemmel ama makalede cümle altı çizmek için 2bin lira vermezdim.


  • brakgn  (07.12.21 17:46:13) 
apple pencil'siz 10 yıldır ipad kullanıyorum çizim için müthiş bişey ama kalemsiz işe yaramaz demek biraz şey :)

Yalnızca alt çizmek için biraz fazla harcama pasif stylus'lar da görür o işi dümdüz çizgi, not almak devreye girerse apple pencil almak daha iyi olur. Pasif stylus'lar anca düz çizgi çeker zira.
  • hedep  (07.12.21 18:50:29) 
kalemsiz ipad sakın almayın çok kötü telefondan bile kötü oluyor kalem olmayınca


  • timmie  (07.12.21 18:52:47) 
paraniz varsa yardirin gitsin. "ihtiyac var mi" gibisinden bakmayin, neticede makale okumak icin de ipad sart degil.


  • hot potato  (07.12.21 19:15:13) 
Kalemsiz iPad olu yatırım kesinlikle degil ama kalem cok daha iyi. Cihaz iPad Pro değilse, Logitech’in kalemini de düşünebilirsiniz


  • kaptankedi  (07.12.21 23:41:15) 
Çizim değil de altını çizmek için kullanacağın için belki çin malı olan kalemler de işini görebilir. Baskı hassasiyeti olmuyor onlarda bildiğim kadarıyla.


  • mirafiori  (07.12.21 23:57:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.