[]

Boyumu olduğundan 3 cm daha uzun söylemiş olmam hk.

Dating app'ten muhabbet ettiğimiz bir hanımefendi var, yarın buluşacağız.

Önceleri bir sohbet esnasında bana "Boyun kaç bu arada? Boy mevzularını önemseyen biri değilimdir de merak ettim sadece, ondan" dedi. Nedense o an boyumu üzerine bir 3 cm pay koyarak söylemek geldi içimden ki ilk kez yaptığım bir şey oldu bu. Sonrasında ben ona boyunu sordum, benim gerçek boyumdan 2 cm daha uzunmuş. Daha minyon duruyordu, o anlamda şaşırdım biraz.

Kısacası, gerçekte o benden 2 cm daha uzun ama ona söylemiş olduğum boyuma göre ise benim ondan 1 cm daha uzun olmam gerekiyordu. O an niye böyle dedim ki diye içime dert oldu şu an, stres yaptım.

Bu seviyelerdeki farklılıklar "dikkat çekici düzeyde" hemen anlaşılır mı sizce? Onu kafasında "Aaa bana yalan söylemiş" moduna bağlatır?

 
Ayakkabı mayakkabı anlamaz zaten, ben sizin yerinizde olsam bahsini açmam. Belki zaten topuklu giyer, fark edince de başta ona verir. Allaaaam ne güzel dertler:) takmayın.


  • kulaktan dolma biber  (04.12.21 23:36:42) 
Merak etme o en az 5cm fazla soylemistir.


  • divit  (04.12.21 23:38:31) 
192 ile 195 farketmez de ara boydakiler yalan soylemese daha iyi 169-172 arasi biraz esikte bi durum. dating appte niye yalan soylersiniz ki asil is tamamen kriterlere uygun kisi bulmak degil mi secmece gibi


  • ala09  (04.12.21 23:44:55) 
olmadığın bir şeyi söylemekten çok dert ettiğin şey ~aynı boyda olmanız
ki bu değiştiremeyeceğiniz bi şey
sen kaslı o minyon değilse büyük ihtimalle kafana takarsın
  • bir soru sorcam  (04.12.21 23:49:00 ~ 23:51:06) 
Benim babam anneme boyunu 165 demiş aynı yerde çalıştıkları halde babam anlamamış annemin 160 olduğunu. Babam der durur kandırdı beni diye. Çok da anlamaz merak etmeyin.


  • cilekli pasta  (04.12.21 23:57:04) 
@bir soru sorcam Aynı boylarda oluşumuza dair sıkıntım yok ya, o değil. Benden 7-8 cm uzun insanla ilişki yaşadığım da oldu yani. Onu sıkıntı yapmamış biri olarak, aynı boyda olmayı haliyle hiç yapmam.

Şu an tek kafama taktığım kısım duyurunun içeriğinde de bahsettiğim gibi, olduğum boyu 3 cm daha uzun söylemiş oluşum. Boşluğuma denk geldi ve minik bir yalan söylemiş oldum, ki o zamanlar buluşacağımız daha belli bile değildi zaten. Şu an bu detay da kafama takılıyor, kendime kızıyorum biraz :/
  • jonas  (04.12.21 23:58:07) 
Kanka insallah apartman topuk giymez de yanında cücük gibi kalmazsın. Ben eşimden 4 cm uzunum ama ne hikmetse goren herkes eşimi benden uzun algılıyor. Zayıflık kişiyi olduğundan uzun gösteriyor.


  • Kirmizibavul  (05.12.21 00:04:02) 
ben yıllarca kendimi 2 cm uzun söylemişim ancak çalıştığım okulda beden eğitimi hocaları öğrencilerin boylarını alırken gerçekle karşılaştım. akabinde yazıldığım spor salonu da teyit etti.
zaten boya takılan birisi değilim demiş. kaldı ki seninle buluşmaya okey boy dert olursa yat kalk dua et çünkü böyle bir şeyi umursayan insana emek vermeden ve onunla hayaller kurmadan kurtulmuş olursun.

  • guitarissimo  (05.12.21 00:36:24 ~ 00:38:39) 
Valla en ölümcül günahlardan birini işlemişsin. Hani 1-2 cm olsa neyse de 3 cm farkedilmeyecek gibi değil. Bence direkt buluşmayı terkeder.


  • j r r tolkien hayrani  (05.12.21 00:44:04) 
sonuna kadar devam. buluşunca aa senin boyun x değil daha kısasın derse hayır x'im istersen ölçelim diyeceksin. bir gün oldu ki ölçtünüz yalan çıktı, mezura hatalı diyeceksin. erkek adam sonuna kadar inkar eder.


  • jangbogo  (05.12.21 05:34:22 ~ 05:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.