[]

buz pateni yapmış olanlar veya buz pateni sevdalıları

merhaba öncelikle tekerlekli paten kayabilen biri buz patenini yapabilir mi?
2. istanbul'da önerebileceğiniz kalabalık olmayan pistler nerelerdir.



 
Ben tekerlekli paten hiç bilmeden buz pateni yaptım. Yapılabilir ama buzun iyi olması lazım. Temiz bir buzda öğrenirsin ama buz temiz değilse takılıp düşersin.


  • dissendium  (03.12.21 15:10:23) 
Ben küçükken tekerlekli patenle çok kayardım. üniversitedeyken buz pistine gittim ve neredeyse hiç düşmeden çok hızlı ve rahat kayabiliyordum.


  • veritaslibertas  (03.12.21 15:27:51) 
(bkz: dekkistanbul)


  • kalp kadar temiz sayfa tesekkuru  (03.12.21 16:12:17) 
İyi paten kayardım, buz patenini denediğimde de kayabildim ama ürkek tavşan gibiydim, yapabildiğim hareketlerin hiçbirisini yapamadım (ayağı diğerinin üzerinden atarak hız kaybetmeden dönmek, düz giderken ters dönmek, ters kaymak, sert duruşlar, slalom vs)


  • kimlanbu  (04.12.21 10:28:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.