[]

Sokak kedileri için kuru mama

Apartman bahçesinde beslenen kedilerimiz var ucuz yollu nereden mama alabiliriz her yere baktım ama fiyatlar uçmuş çoğu yerde, bildiğiniz kuytu köşede mama satışı yapan yer varsa çok işime yarar. Online satış olması önemli, teşekkür ederim.




 
migrosta 10-15kg mamalarda yüzde40 indirim yazıyordu.


  • sutlu nescafe  (25.11.21 19:27:45) 
Merhaba,
Dün şöyle bir entry yazmıştım, sizin için de faydalı olabilir:
eksisozluk.com

Şu anda Migros'ta indirim var ancak Migros'taki mamalardan sadece Purina One içerik olarak nisbeten fena sayılmayacak bir mama. Onun haricinde Felix, Whiskas, Friskies gibi markalar maalesef hem ucuz değiller, hem de içerik olarak kötüler. Ancak elbette sokaktaki çocukların aç olmalarından veya çöp karıştırmalarından iyidir bence, dolayısıyla indirim varken değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Online olarak da bence fiyat performans olarak sokaktaki çocuklar için en iyi mamalar Enjoy ve Reflex, eskiden Micho da alırdım ama uzun süredir gereksiz bir fiyat artışı politikaları var o nedenle kendilerine uyuzum. Maalesef tüm mamaların fiyatları dolar kuru nedeniyle uçtu (Migros'ta şu anda indirimli olan mamalar bile indirimli halleriyle pahalı) o nedenle sürekli besleme yapan biriyseniz hazır bu aralar black friday indirimleri varken Hepsiburada ve Trendyol'dan sürekli takipte kalıp bu markaların 10-15 kg'lik paketlerini en ucuza yakalamaya bakın. Örneğin bu sabah sanırım Trendyol'da petshop ürünlerine özel 500 TL'lik alışverişe (normal indirimlere ek olarak) 50 T'lik kupon kullandırılıyordu ama ben fırsatı kaçırdım :(
  • a day at the races  (25.11.21 19:50:19 ~ 19:51:39) 
Migros var ama bölgedeki şubelere büyük kilolu kedi maması gelmiyor, nedendir bilinmez, trendyol üzerinden devam edeceğim, cevaplar için teşekkür ederim.


  • Uncle Sam  (25.11.21 19:55:11) 
Bizim sokaktakiler için 15 kiloluk Enjoy alıyorum 2-3 haftada bir, onlarca kedi arasından henüz yemeyip burun kıvıranı görmedim, severek yiyorlar tavsiye ederim. Trendyol ve Hepsiburada’da 170-180 TL civarına geliyor. Kupon, kampanya vs. denk gelirse birkaç tane alıp stok yapıyorum. Fiyatlar inanılmaz hızlı artıyor, geçen sene bu zamanlar 90 TL civarına alıyordum tanesini.


  • captainimsi  (25.11.21 20:37:26) 
şu an amazonda trendline mamanın kilosu 11 tl. oldukça indirimde. bakabilirsiniz..


  • entellektuelmankurt  (26.11.21 00:41:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.