[]

Sinav bicepsleri calistirir mi?

Bu resme gore calistiyormiyor.

www.jumpusa.com

sizce?

Tesekkurler

 
o resim bence en çok etkilediği yerleri göstermiş bence.


  • poset  (06.06.10 21:31:02) 
çalıştırıyorsa bile çok önemsiz derecede. bisepslere bir katkısı olmaz.


  • cro magnon  (06.06.10 21:31:57) 
İlla ki çalıştırıyo ama gözle görülür bi etkisi pek yok.


  • wrench  (06.06.10 21:33:39) 
Şınav çekerken ayak parmağının ucundakikas dahi çalışır.Ama her hareketin hedef bölgeleri vardır.Hedef bölgeler elbette diğer kas gruplarına göre daha çok çalışır.Resimdeki bölgeler gayet doğru.Bicepslerini geliştirmek istiyorsan avuçların sana bakacak tutuş şekilde barfiks çekeceksin.Ama en etkilisi ağırlıklarla çalışılan biceps hareketleri.

www.coopersguns.com
  • Evocati  (06.06.10 21:36:26) 
bicepsleri bu calistirir

en.wikipedia.org

sinav pasif olarak calistirir cunku biceps dirsek eklemine bukulme hareketi yaptirir. yani sinavda asagi dogru inerken bicepslerin PASiF olarak calisiyo.
  • compadrito  (06.06.10 21:38:20 ~ 21:44:43) 
Biceps'in görevi dirseği bükmektir. Şınav çekerken gerilim dirseği bükerken değil açarken (kendinizi yukarı iterken) oluşur, o yüzden biceps çalışıyor diyemeyiz. Biceps için dumbell ile çalışabilirsiniz.


  • crown  (06.06.10 21:41:04) 
O sinavlarin hicbiri biceps calistirmiyor ki.. Resimlerde renkli bi biceps goremedim ben.. Ayrica sinav, kisisel deyenimlerimle soylim, biceps yani pazu icin ise yaramaz, ama ust vucudu, sirti, omuzlari, gogsu falan cok guzel calistirir.. Kocaman pazularim olsundiorsaniz Sinav bi ise yaramaz ama orada gosterilen hareketlerin her birini on kere yaparsaniz farki siz de gorursunuz.. Bencce agirliklarla gereksiz yere sismektense bunlar daha iidir..


  • kalim  (06.06.10 21:49:28 ~ 21:50:42) 
biceps için itiş değil çekiş hareketlerini çalışmalısın. ha direkt biceps çalışıyım diyorsan zaten zibilyon tane hareket var. kısacası şınav itiş hareketidir ve triceps çalıştırır.


  • burbat  (06.06.10 23:33:53) 
şınav daha çok triceps denilen kolun arka kısmındaki kasları ve üst gögüs-omuz kaslarını çalıştırır.

biceps için barfiks deneyebilisin.
  • orpheus  (07.06.10 05:47:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.