[]

Evi kokutacak mumlar

Ikea’dan sagdan soldan aldigim ucuz mumlar birak evi kokutmayi etrafindaki alani bile kokutmuyor. Evimin tumblrci kiz evi gibi kokmasi icin yankee candle tarzi pahali mumlara para mi bayilmak lazim? Eve girince, otururken falan hos bir koku olsun istiyorum.




 
bu mumla değil buhurdanlıkla olur, hem eve girince hissedilecek kadar kokulu hem de tütsü kadar ağır olmuyor

çiçek çeşitlerinden vanilyasına bir sürü esans satılıyor, üstteki havuz kısmına bir miktar su ve 2-3 damla esans ekleyip altına tealight mum yakmak yeterli

örnek
encrypted-tbn0.gstatic.com
  • freebird5406_2  (24.11.21 15:29:05 ~ 15:31:30) 
Kokulu mumlar yerine buhurdanlik tarzı şeyleri kullanmayı denediniz mi? Onların kokuları çok daha yoğun oluyor. Ben genelde sevdiğim birkaç aromatik yağ ve buhurdanligi kullanmayı tercih ediyorum o yüzden.

Kokulu mum için de bath&body works'den aldığım büyük bir mum vardı, güzeldi
  • fraise  (24.11.21 15:29:34 ~ 15:30:12) 
Bath&Body works un mumlari guzel evet, istediginiz gibi tum evi de kokutabilirsiniz fakat bana son zamanlarda kokusu agir geliyor ve adeta tikiyor. Yakmiyorum o yuzden


  • Pufpuf  (24.11.21 15:40:28) 
Buhardanlik denememistim. Daha dogrusu eski evimde kullaniyordum limon yagi ile sivrileri uzak tutsun diye ama kalici bir koku olmuyodu. Belki daha aromatik yaglarla baskin bi koku elde edilebilir?


  • mirafiori  (24.11.21 16:10:48) 
buhurdan+1
aromatik yağ alacaksınız içine.
bu arada (bkz: buhurluk) ya da (bkz: buhurdan), buhurdanlık değil.
  • veritaslibertas  (24.11.21 16:56:32) 
bath and bodyworks+1 durduk yere kokuyo yanmadan. hele çam kokusu off


  • ala09  (24.11.21 17:26:43) 
Ben böyle cok aradım. En son soya wax, istediğim esans, kocaman bir kap alıp kendim yaptım. Esansı da içine bocaladım. Yakmadan bile bütün ev kokuyordu.


  • jazzabel  (24.11.21 18:24:43) 
jazzabel +1

ben zamanında etsy'de satmak için mum yapma işine girmiştim. Esans olarak internette anlatılan ölçeğin 5 katını falan koymuştum kazara, çok güzel olmuştu :D yani satılanlarda genelde çok az esans var kendin bol bol koysan her yeri kokutabilir. Vanilya vs. çok güzel kokuyordu bence (ama iyi bir yerden alman lazım)
  • nhk ni youkosu  (24.11.21 18:42:36) 
Yankee, Voluspa, Jo Malone vs cok sayida iyi kalite mum markasi var bunlarin kokulari hem iyidir hem de gucludur. Ikea gibi ucuzluk market mumlari hem ucuz kokar hem kalici olmaz.


  • bana kedicik derdi  (24.11.21 19:05:45) 
Rebul'un mumları da iyi, madem fiyatta uçuyoruz :)

Buhurdanlık benim gözlerimde alerji yapıyor, herkese iyi gelmeyebilir.
  • dreamnesiac  (24.11.21 19:34:22) 
Buhardankik Dennis birde buhardankiga konulan mumlar var, normal mum gibi yapmıyorsunuz da buhardankiga koyuyorsunuz bir milyoncularda oluyor baya da yoğun kokusu var


  • selam  (24.11.21 19:53:29) 
Ben tütsü yakıyorum düzenli. 20 tanesi 3 tl. Tumblr kızı evi gibi değil kilise gibi kokuyor ama olsun


  • materyalist imam  (24.11.21 21:57:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.