[]

Oto Teyp konuları

Selamlar herkese,

Babamda 2013 model polo bi araba var. Orijinal eski tip cdli teybi var, usb ve bluetooth özelliği yok. Ona bu özellikleri olan teyp alalım dedik ama double teyp olanlar hariç uymuyor sanırım. Uyanını bulamadım.

Double teypler içinde 2500-4000 arası fiyatlar isteniyor bunu şu an karşılayamaz. Çakmaktan çalışan transmitter denen şeylerden aldık, ucuz olanı 2 ayda kaliteli olanı 6 ayda bozuldu. Bluetooth ve usb bağlantısı kullanmak için başka bir çözüm bilen var mı?

 
Aux girişi varsa: www.gittigidiyor.com

daha ucuzları da var ama onlar uzun ömürlü olmuyor. Özellikle bataryası kısa sürede patlıyor.
  • himmet dayi  (23.11.21 14:13:37) 
usb dongle denen bir şey var araştırabilirsiniz.


  • dora  (23.11.21 14:15:52) 
@dora
usb dongle diye arattım ama usb girişine takılan bir şey çıkıyor, bizde usb girişi olmaması sorun

  • alaimisema  (23.11.21 14:21:53) 
@himmet dayi
sanırım sizin attığınızda da usb girişi yok. İkisini birden halletmek biraz daha zor sanırım

  • alaimisema  (23.11.21 14:24:36) 
bir de bu tarz ürünler var. direkt çakmaklıktan güç alan. bunların tesisata bağlanan versiyonları da var.

www.merterelektronik.com
  • lazpalle  (23.11.21 14:39:48) 
Dandik semtlerde oto elektrikciler halleder, o teybin cercevesi vardir illaki


  • divit  (23.11.21 14:42:24) 
@himmet dayı'nın link attığı üründe USB girişi var görünüyor fotoda.

Aux girişi varsa bu tür bir çözüm işe yarar.
  • John Bloor  (23.11.21 14:47:24) 
sadece bluetooth yeterli olacaksa ve aux girişi varsa bunu alın: www.amazon.com.tr

çakmak şarj adaptörü ile çalıştırsınız.
  • inheritance  (23.11.21 15:49:39) 
USB girişi var ama o sadece şarj etmek içindir muhtemelen. Şahsen bu cihazı denemedim. Ama daha ucuz olan muadil ürünler sadece şarj oluyor o USB girişinden. USB'den veri okuyan cihaz var mı onu bilmiyorum açıkçası.


  • himmet dayi  (23.11.21 17:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.