[]

kulak içi kulaklık tavsiyesi

şu linkteki mp3 çaları aldım;
www.sony.com.tr

her şeyi süper de kulaklığı çok dandik, sesin yarısı dışarıda zaten. iyi bir kulaklık almak istiyorum. genellikle yolda ya da spor yaparken kullanıyorum. kulak içi olması şart. sennheiser düşünüyorum ancak o kadar çok model var ki kafam karıştı. cx 200, cx 300, cx 300-ii precision, cx 500 vs vs. hangi modeli alsam? neden? bir de nerden alsam? elmasepeti'ndeki ürünler orjinal mi? buradan mı alsam acaba yoksa media markt'a filan mı baksam ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler.

 
mymemory co.uk'den cx550 al.


  • madagaskar  (06.06.10 13:34:40) 
elmasepeti tabi ki orjinal ordan alıcaksanız öyle bir şüpheniz olmasın.

getir.net burdan da alabilirsiniz türkiye ye gonderiyolar ve orjinal ürün satıyorlar.

cx 400 ii şu an bu sınıftaki en iyi kulaklardan biri. tabi shure falan alınmıycaksa.

www.elmasepeti.com bu da mükemmeldir o kadar para vericekseniz.
  • rurouni  (06.06.10 14:22:28) 
@runouni: o kadar bütçe ayırmayı düşünmüyorum. ileride belki:) aslında en iyisi tek tek hepsini denemek ama nerede bu imkanı bulabilirim bilmiyorum. teknosa'ya filan baksam?


  • think martini  (06.06.10 14:30:24) 
Ben Tschibo'da görmüştüm spor için kulaklık, fiyatını tam hatırlamıyorum ama kampanya ürünü olduğu için 15 civarı idi sanırım. Etrafta Tschibo varsa bir sorun.


  • deliberte  (06.06.10 15:10:38) 
teknosa falan denettirmez. ancak media markt veya electro world lerde bu secenegi bulursunuz orda da çok fazla model olmuyo genelde. ben cx serisinin hepsini denedim nerdeyse(yazdıklarını denedi en azından) cx 400 ii diyorum kesinlikle. şu an bende de ondan var benim icin tek kötü yanı kablosunun simetrik olması.


  • rurouni  (06.06.10 15:46:24) 
  • nekodunlangafana  (07.06.10 07:47:10) 
mymemory den al


  • nekodunlangafana  (07.06.10 07:47:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.