[]

Bireysel vizyon geliştirmek için

kurs vs var mı?

Vizyonsuz olduğumu düşünüyorum ne yapabilirim?


 
Dünya tarihi, küresel ekonomi, küresel siyaset vs hakkında yazarı Türk olmayan içerikler okumanızı öneririm. Mümkün olduğunca kişisel gelişim zırvalarından uzak durarak sırasıyla belgesel, kitap, akademik makale okuyarak bilgi derinliği kazanabilirsiniz. Bu da dünya görüşünüze olumlu yansır.


  • bana kedicik derdi  (15.11.21 15:23:16) 
belgesel, kitap materyallerin yanı sıra, ayrıca bir hobi edinmenizi tavsiye ederim. Bir şekilde vizyon katıyor.


  • put it in your appropriate place  (15.11.21 15:39:56) 
neden/ne yönden vizyonsuz olduğunuzu düşündünüz? belki biraz açarsanız daha detaylı öneriler gelebilir.


  • kaptankedi  (15.11.21 15:45:36) 
Kıraathane Edebiyat Evi gibi yerlerin söyleşilerine katılın. Bir süre sonra ilgilendiğiniz konular üzerinden giderseniz devamını da getirirsiniz.


  • kaset  (15.11.21 23:18:31 ~ 23:19:36) 
Sizin kastetiginizi bilmiyorum tabii ama vizyonsuz dediysem birine ben öngörüsuz ve risk almaktan kaçınan, ya da çok büyük riskler içermeyen durumları bile aşırı büyüten kişileri kastediyorum genellikle.

Eğer siz bu minvalde bir şey diyorsanız bu kitap okuyarak değil deneyimleyerek değiştirilecek bir şey olsa gerek.

Başka bir şeyse o şeyin en olduğunu bilmeden bir şey diyemem
  • encokbenisevinnolur  (15.11.21 23:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.