[]

şu an sizce iphone 11 mi iphone 12 mini mi almak daha mantıklı? ve neden?

fiyatları baya yaklasmıs gibi gozukuyor.




 
küçük ekran seversen 12 mini. çok hoş telefon.

bataryası üzebilir ama çok kullanıyosan
  • jelly bear  (12.11.21 09:02:09) 
bence iphone 11 çok iyi bir telefon. ilerde 15-16 almak istersen miniyi satmak daha zor olur. iphone 11 piyasası daha iyi.


  • november rain  (12.11.21 09:03:30) 
Büyük ekran ve pil önemliyse ve illa iphone olsun diyorsan 11 (ama teselli ikramiyesi gibi oldu böyle diyince sjsks)

Taşıması kolay, pili az da gitse ekranı kamerası her şeyi yenice olan iphone istiyorsan 12 mini. Bence 12 mini.
  • nhk ni youkosu  (12.11.21 09:04:49) 
iPhone 12 minide pil çok zayıf. Kullanıma bağlı zayıflamada 1 sene sonra pil değiştirirsin.


  • roe  (12.11.21 13:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.