[]

youtube reklamlarından çıldırmak

hem pc'de hem de telefonda reklam engelleyicisi olmasına rağmen özellikle trendyol-hepsiburada reklamlarından bıkkınlık geldi. adblock engellemiyor. telefonda bir video izlemeye korkuyorum..her ileri sardığında reklam çıkıyor. premium üyelik satın alma dışında var mı bir çaresi?




 
adguard yükle

ama mobil uygulamada engellemez. tarayıcıda engeller
  • jelly bear  (11.11.21 14:55:55) 
bunu yazarken dahi reklamlara ödenen paranın önemli olduğunu kanıtlıyorsunuz.

ben açıkçası bulamadım ve yorulanlardanım. youtube için üyelik en iyisi galiba.

tabi nonsafe solutions her zaman var.
  • baldan kaymak  (11.11.21 14:57:15) 
ublock origin kullan.


  • wrench  (11.11.21 14:58:53) 
ublock Origin ile PC'de youtube reklamı çıkmıyor. Telefon iOS ise YouTube uygulamasındaki reklamları engellemek mümkün değil. Ancak AdGuard ile Safari üzerinden reklamsız izlemek mümkün. Android'de de YouTube Enhancer mı ne öyle bir şey vardı. Hala işe yarıyorsa o da Premium gibi yapıyor YouTube'u.


  • himmet dayi  (11.11.21 15:00:31) 
opera kullanıyorum hem mac hem android telefon için reklam çıkma sıklığı haftada 1 veya 2


  • killerbee  (11.11.21 15:01:50 ~ 15:02:19) 
pc için ublock origin android için youtube vanced.


  • glamdr1ng  (11.11.21 15:19:17) 
telefon android'se youtube vanced diye aratın google'da. ilk siteye girin ve yönergeleri izleyin.


  • pangea  (11.11.21 16:16:29) 
telefon için youtube vanced


  • freebird5406_2  (11.11.21 16:17:22) 
youtube vanced +1

premium hesabım olmasına rağmen düz youtube'a göre daha çok sevdiğim için hala onu kullanıyorum uygulama olarak telefonumda.

PC'de de opera tarayıcı kullanıyorum yine premiumdan önce de hiç reklam denk gelmiyodu.
  • nundu  (11.11.21 16:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.