[]

18 yasinda erkek icin parfum onerisi

merhaba,

kuzenim parfum istiyormus, ben de 18. yas gunu icin hediye almak istiyordum, ben alirim dedim.

sekerli veya agir olmayan, genc kizlarin begenecegi (benim gibi 30luk sozluk teyzeleri kendi zevkine gore secmesinmis :( ) bir parfum ariyorum.

gidip de tom ford vs almam muhtemelen ama butcemin de ucu acik.

tesekkurler.

 
burberry weekend klasiktir artık ama çok güzel parfümdür.


  • matilda  (11.11.21 14:19:55) 
bleu de chanel. hediye olacaksa pek çizgi dışına çıkmadan garantiye gidilmeli bence. 30luk bir sözlük abisi olarak öneriyorum.


  • ismim ibrahim  (11.11.21 14:22:41) 
40 LIK amcası olarak yukarıdaki yazar arkadaşımın aksine 18 lik arkadaşımıza bin tl civarı bir parfüm olmaz..
yaşı ufak olduğu için DAVİDOF COOL WATER

  • jamswety  (11.11.21 15:01:19 ~ 15:03:21) 
Nautica voyage
Bvlgarı aqua
Mont blanc legend

Bu üçünden seç beğen al
  • bigcaptain  (11.11.21 15:20:01) 
  • kablelvuku  (11.11.21 15:45:33) 
lacoste red


  • kornisch  (11.11.21 17:00:36) 
aslinda zor bir konu cunku misal ben onun yasindayken zaten parfumlere merakliydim ve oyle sekerin basilip gecildigi parfumleri sevmezdim.
bir de tek parfumu olacagi icin (unutmamak lazim ki kislik parfumu yazin kullanirsa kizlarin kisin begendigi yazin kizlarin nefret edecegi parfum olur) tam da bahsettigi parfumu almak lazim.

benim aklima gelenler;
acqua di gio absolu. bu aslinda 3 mevsim kesin gider, kisin da gidebilir cunku aromatik/odunsu. acqua di gio serisinden oldugu icin genel kitle sever.
aynisinin profumo versiyonu da olur.

bentley infinite rush, gene 3 mevsim cok rahat gider, kisin da gidebilir.

mont blanc individuel derdim ama tatli koku.

bleu de chanel olabilir ama acikcasi 18 yasinda universiteye gidecek, buyuk ihtimal kot tshirt falan dolasacak birine yakistirmam.
mont blanc legend gene sekerli ama 4 mevsim gidebilir. yalniz bir donem fiyat sebebiyle herkesin (benim de dahil) kullandigi bir parfumdu.

mont blanc explorer olabilir.

versace eros olabilir ama yazin cok sicakta bence zor. bunda da seker var biraz.

aslinda terre d'hermes eau tres fraiche olabilir. ha bu kisin hic gitmez ama cok da guzel bir koku ve eminim butun herkesin kullanmadigi bir koku.

azzaro chrome+versace pour homme olabilir.

yalniz cok subjektif bir olay parfum. acaba bir gun kendinize alacak gibi beraber gitseniz orada "sen de dene bak" falan deseniz?

bir de kizlarin begenmesi de subjektif. ben misal kakao, gul, lavanta kokan parfum surerim. kuzenimin esiyse "erkek o kokulari kokmamali bence ya" diyen birisi. yani her karsi cins kisinin begenisini almasi zor ama asil yapmasi gereken kendisinin mutlu oldugu bir parfum bulup onu kullanmasi, baskalarini iplememesi.
  • logisticsmanager  (11.11.21 17:30:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.