[]

şu ablanın çizimleri ne ile yapılmış olabilir?

Selamlar,

başlık biraz clickbait gibi oldu kusura bakmayın.

bir abla keşfettim, 25 senedir çizim yapıyorum yazmış. asıl mesleği ise google'da cloud uzmanı. benim sormak istediğim ise bazı konuları özetlemek için çizdiği pipeline/infographic vs. adına ne derseniz deyin görseller.


ablanın görsellerini yayınladığı site şurası: thecloudgirl.dev

bu abla bunları ne ile çiziyor? çizimdeki her nesne, icon vs kendi çizimi midir? kendisine sordum ama sallamadı. artık grafik tasarımcı olur konuyu bilen abiler olur hepinizden cevap rica ediyorum. bu abla bunları nerede çiziyor?

biraz sketchnoting mevzusunu çok ileri seviyede yapan bir ablamız gibi duruyor. fakat kullandığı araçlar nedir, bu görselleri hangi programda/platformda hazırlıyor bilmek istiyorum.

teşekkürler.

 
Microsoft Visio da yapılır bu


  • sttc  (08.11.21 21:20:05) 
herhangi bir vectorel programla yapılır. coral draw ya da illustror .

zor bir şey değil yani.
  • all girls dream  (08.11.21 21:32:40 ~ 21:33:19) 
iconlarin benzerleri ya da bazıları zaten hazır olarak da var. ufak tefek değişikler ile de yapılabilir.


  • all girls dream  (08.11.21 21:41:17) 
abla da bu sabaha karşı cevaplamış sorumu. adobe illustrator...

buradan hareketle vectorel, sketch to vector, adobe illustrator, corel draw vs. keyword'lerini kullanarak tam ihtiyacım olan bilgileri buldum. teşekkür ederim hepinize.

başkaları da ileride görür belki diye burada kalsın bunlar.
  • esmer  (09.11.21 09:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.