[]

breaking bad'i ikinci kez izlemek

the office gibi tekrar izlerken aynı keyfi alabilmek için resmen 8 yıldır breaking bad giflerinden bile kaçtım. şu better call saul bitsin ondan sonra bb'e tekrar başlarım dedim ama bsc de bitmeyecek gibi yahu. izleyecek bir şey bulamıyorum, bilmem ne game'den başka konuşulan bir şey bile yok.. sizce de vakti gelmedi mi? 2. kez izleyenler nasıl "lan keşke biraz daha bekleseydim" diyor musunuz?




 
3 4 ay önce yaptım bunu. hastaydım evdeydim, o yüzden biraz hızlı tüketmiş oldum... biraz daha zamana yaymak lazım. sonra da bcs izledim, o da keyifliydi. biraz daha bekleseydim demiyorum, belki bir 3 5 sene sonra tekrar izlerim.


  • senolll  (01.11.21 23:02:31) 
Valla hocam o nasil bir sabir ve kendini adamisliktir :D Yalniz bence sen kendini bu sekilde sinirlayip da olayin onemini buyuttukce hayal kirikligin daha da artacak. O yuzden canin istiyorsa izle gitsin. Bence zamani.


  • j r r tolkien hayrani  (01.11.21 23:19:49) 
Ben tek izledikten 2 sene sonra eşimle izledim. İzledim yani de zaten genel hatlarıyla hatırladığım için biraz coşkusuz izledim. Mesela eşim izlerken ben sofra topladım falan... O yüzden biraz daha bekleyebilirmiş. Lakin belki de dizi aramayı bırakıp film izlemem gerekiyordur:)


  • prole  (01.11.21 23:19:56) 
Herkes Behzat ç'ye 4. Tekrarı atabilir ama kimse breaking bad'i 2. Kez izleyemez. O yüzden blacklist dizisini izlemediysen iki bölüm şans ver, sonra bi kaç yıl ne izlesem derdin olmaz zaten.


  • ycm  (02.11.21 07:25:44) 
vakit varsa her türlü izlenir
sinekli bölümü hiç izlemeden atlayabiliyorsun üstelik :)

  • bir soru sorcam  (02.11.21 09:29:27) 
3 kez izledim ben. hiç gerek yoktu 8 yıl beklemenize gayet keyifli oluyor, yardırın.


  • veritaslibertas  (02.11.21 09:31:38) 
Yıllar sonra House MD'yi tekrar bitirdim. Bir dahaki sefere arayı uzatmayacağım bu kadar, herhalde 2 sene sonra tekrar başlarım.


  • duster  (02.11.21 10:39:11) 
ozark ile vakit geçirilebilir.


  • d e j i n  (02.11.21 14:27:20) 
ben yillardir better call saul'un bitmesini bekliyorum, prensip olarak devam eden dizileri izlemiyorum, breaking bad'i gelmis gecmis en iyi dizi oldugunu dusunecek kadar seven biri bu yillar bitmedi bir turlu. ama better call saul'un son sezonu olacak sanirim.


  • baldur2  (02.11.21 14:56:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.