[]

B12 vitamini hakkında

Doktor b1+b6+b12 tablet olarak satılan B12 tabletlerinden reçete etti.

Metilkobalamin b12 dil altı formu elimde var, aynı işlevi görür mü?

Ek olarak devlet hastanesinde kan tahlili yaptırdım. Devlette D vitamini ölçülmüyor mu?

 
Yaşa orantılı ve kullandığınız diğer ilaçlara orantılı olarak değişir. İğne formunda alıp ilk 5 gün peşpeşe, sonra 5 hafta peşpeşe sonra da 5 ay peşpeşe yaptırmanız daha faydalı olur. Tablet çok etki etmiyor. Etse de dediğim gibi yaşınız ve kullandığınız binilaç varsa sürekli, bunlar B12 etkisini azaltıyor.


  • dakota  (21.10.21 15:22:17) 
B12'nin bu formunun en işe yarar formu olduğunu okumuştum, ama b1 ve b6 hakkında fikrim yok, onlara da ihtiyacınız varsa belki sadece b12 işe yaramaz.

D vitamini artık sağlık ocaklarında ölçülmüyor, devlette var bildiğim ama yazılmamış olabilir, ya da gittiğiniz hastanede ölçülmüyor olabilir .
  • hair freak  (21.10.21 15:26:43) 
D vitamini ölçümünü her branş isteyemiyor artık ve isterken de bir gerekçe belirtmek gerekiyor. İstek yapılmamıştır.
Konu B12 eksikliği ise en uygun yol iğne ile tamamlamak.

  • pro9it9is9  (21.10.21 17:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.