[]

Yorulmadığım halde aşırı yorgun hissediyorum, ne yapmalı?

Gün içinde 4-5 saat dışarda olmak, bunun yaklaşık 2 saatini yolda geçirmek beni inanılmaz yorgun hissettiriyor. Gerçekten yorulacak bir iş yapmıyorum ama aşırı yorgun hissediyorum. Akşam 9-10 gibi uyumuş oluyorum. 24 Yaşındayım, kilo sorunum yok. Ama çok yorgun hissediyorum.

Doktora mı gitsem, vitamin mi alsam. Daha fazla mı yemek yesem? Ne yapsam böyle daha normal bir hale gelebilirim?


 
bende 26 yazındayım. yorucu bi is yapıyorum. vitamin alıyorum sabahları. Öğlen yemeğime filan dikkat ediyorum. azgin teke otu vitamini alıyorum. baya enerjik hissediyorum. bol bol su bi de


  • allanpoe  (20.10.21 20:46:44) 
kan tahlili yaptirmalisiniz, ozellikle d vitamini ve demire bakilmali. eksiklik varsa ona gore takviye kullanmalisiniz ama doktora danismadan ve eksiginizi belirlemeden takviye almayin.


  • in vino veritas  (20.10.21 20:56:42) 
tabiki ilk iş doktora gitmek olmalı. kan değerlerinden bir şeyler çıkar.


  • neira  (20.10.21 21:13:06) 
Demr eksikligi +1 muhtemelen.ilacla takviye olabilir,dogal istiyorsan hurma ye hatta uzerine limon suyu ekle oyle ye.


  • duptıs  (20.10.21 21:19:37) 
Sabah kaçta kalkıyorsun?


  • sta  (20.10.21 22:42:08) 
Söyle söyleyeyim. Üç yaşındaki oğlumun yolda yürümeye mecali yoktu. Biraz yürüyünce kucak ta kucak diye tutturuyordu. Biz de fıtratında tembellik var diyorduk.

Sonra hastalanınca kan değerlerinin özellikle demirin eksik olduğunu, 6 ay boyunca damla kullanması gerektiğini söyledi doktor. Cok büyük direnç gosterdiginden 1 aydan fazla devam ettiremedik. Cok gecmeden domuz gribine yakalandı ve 6 gün hastanede yattı. cok ağır atlattı. Bizi baya korkuttu diyebilirim. Doktoru bu kadar ağır seyretmesinin nedenlerinden biri de kan değerlerinin düşük olması deyince tedavisini bastan başlattık ve büyük bir mücadeleyle 6 ay boyunca hiç aksatmadan damlaları almasını sağladık.

O gün bugündür çocuk atom karınca gibi. Ne kadar uzun mesafeler yürüsek te cocuk bana mısın demiyor. Köye gidince sabahtan akşama kadar aç acina ormanın içinde hoplayıp zıplıyor ama hiç eskisi gibi mizmizlandigi olmuyor.

İlk önce bi test yaptirmanizi şiddetle tavsiye ederim.
  • Kirmizibavul  (20.10.21 23:11:53) 
demir eksikliği, anemi, b12 eksikliği, tiroid hormonlarında bozukluk.. çok yaygın şeyler en iyisi sağlık ocağından kan tahlili yaptırmak. Kesmezse dahiliyeye çıkmak.


  • eatpraylaw  (20.10.21 23:19:15) 
@sta haftanın sadece 2 günü 6'da kalkıyorum. Diğer günler 8-9 gibi. Hatta daha geç kalktığım günler oluyor.


  • GoodMorningTeacher  (20.10.21 23:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.