[]

Kapalı yerlerde yeme-içme

Ben hala yapamıyorum, covid dön dolaş beni bulurmuş gibi hissediyorum.
Oysa millet normalde döndü hayatını yaşıyor mis gibi.
Ben yağmurda şemsiye altı, soğukta ısıtıcısı olan mekan arıyorum mal gibi.

Ne yapsam gitsem mi artık ya kapalı mekanlara?
Siz ne yapıyorsunuz?

 
Hala kapalı yerlerde yemiyorum. Aşı oldum ancak varyantların nasıl davranacağı kesin değil.


  • pro9it9is9  (18.10.21 17:18:08) 
Mümkün olduğunca gitmiyorum, mümkünse açık havada oturmayı tercih ediyorum ya da evlerde buluşuyoruz arkadaşlarımızla. zaten her yer çok pahalı. Havalar soğuyana kadar biramızı sandviçimizi alıp sahile gidiyorduk ne güzel. Pandemi anksiyetemi henüz tam olarak atamadım kısacası.

Ama Dune vizyona girecek, korka korka da olsa, üç kat maske de taksam koşarak sinemaya gideceğim. Başka film olsa gitmezdim.
  • kobuzchu kiz  (18.10.21 17:19:11) 
Ben de henüz kapalı yerlere oturmuyorum. Bir kere Corona geçirdim, iki doz da asiliyim ama cafe restoranlara aşı ya da pcr zorunluluğu gelene kadar kapalı bir yerde oturmayı da düşünmüyorum.

Sinema, tiyatrolara da henüz gitmedik. James Bond vizyona girmiş, eşim gitmek için bayağı ısrarcı oldu, bir şekilde gitmemeye ikna ettim ama Matrix geliyormuş sanırım o zaman gerginlik içinde gideceğiz.
  • fraise  (18.10.21 17:34:25) 
1 yıldan fazladır hiç umrumda değil. avm içinde kahve içerek dolaşıyorum ve maskeyi indiriyorum hatta bu süre içinde.


  • Wakatakakage  (18.10.21 17:37:45) 
yeme içme yerleri, sinema, tiyatro, konser, seyahat, tatil hepsine aynen devam ediyorum. bu sene içinde corona geçirdim ve iki doz aşı oldum. pandemide geliştirdikleri davranışları sürdürenleri saygıyla karşılamakla beraber azıcık ömrümü keyif aldığım şeyleri erteleyerek geçirmek istemiyorum.


  • south park in kapusonlu uyesi  (18.10.21 17:39:03 ~ 17:46:22) 
Şuan kovitim. İki doz biontek asiliydim.

Karantinadan çıktığım gibi mekanlara ve gezmelere devam. Ömrümü böyle geçiremem.

Tek yasamasaydim, yaşlı insanlae olsaydı evde bir tık daha dikkatli olabilirdim. (Maske konusunda zaten Max dikkatliyim)
  • abuzer  (18.10.21 18:00:45) 
Gitmiyorum, hatta gidenle de görüşmüyorum :)


  • dreamnesiac  (18.10.21 18:18:42) 
evde yaşlı ebeveyn olduğu için kalabalık ortamlarda dikkatliyim. cafelerde genelde sigara içenler çoğunlukta olduğundan ve onlar da bahçe kısmında oturdukları için ben iç kısımda kimsenin olmadığı yerlerde oturuyorum.


  • jepa  (18.10.21 19:06:10) 
iceride kimse yok gibi bir sey zaten malum bahce kisimlari sigaranin tekelinde.

ic mekan ferahsa yani ben giriyorum. eskiden cok imtina ederdim. bayadir biraktim. her yere gidiyorum hatta. bir de hic metroya, metrobuse binmiyorsan ya da hastaneye falan gitmiyorsan restorana da gitmeyebilirsin tabi.

kaparsam da asilari bosa olmamisizdir herhalde hafif geciririz diye de takmiyorum artik acikcasi covid'i.
  • Kittie  (18.10.21 19:37:00) 
kimsenin ağzına girmediğiniz sürece virüs bulaşmıyor. küçük kardeşim covid pozitif, evdeki diğer herkes negatif. böyle abartarak sadece daha çok stres yaparsınız gibi geliyor bana. bence gidin, ben hiçbir şeyden geri kalmıyorum. ekstra yaptığım hiçbir şey de yok. maske ve normalde de olduğum kadar mesafe.


  • erenderk  (18.10.21 19:41:35) 
Valla ben gidiyorum.


  • put it in your appropriate place  (18.10.21 19:47:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.