[]

Gaziantep yöresel ürünler nereden alınır

Merhaba antepli dostlar. Antepte turistlere yönelik değil de daha doğal daha taze salca, biber, baharat gibi ürünleri nerelerden alabiliriz ki acaba?




 
Antepli değilim ve orada da yaşamıyorum ama Youtube da takipte olduğum ve bazı tariflerini deneyerek başarılı da bulduğum Harun Aksu nun kendi dükkanını deneyebilirsiniz. harunaksudan.com


  • candanag  (12.10.21 14:27:06) 
abi benim bu işlerle hiç alakam yoktur ama instagram'da yemeklere falan baktığımdan dolayı herhalde arada keşfet'e düşen bir dayı var pendirhan diye. sitesi şurada: www.pendirhan.com

iyi midir kötü müdür nasıldır bilmem ama adam dükkanında herhalde antep'in tozuna, toprağına, taşına kadar her şeyi satıyor.
  • alevli deniz sortu  (12.10.21 14:51:01) 
petek bakkaliyesi, saçıbeyaz


  • abukkraker  (12.10.21 15:34:05) 
Petek bakkaliyesi Hatay'in.

Sacibeyaz'a katiliyorum. Ben de oradan aliyorum.
  • Pufpuf  (12.10.21 16:42:33) 
petek bakkaliyesi hatay'ın falan değil, özbeöz almacı pazarı'nın dibinde. antepli olmayanlardan akıl almayın.


  • abukkraker  (12.10.21 19:48:18) 
antepte yaşamıyorsanız size bir dostumun numarasını vereyim, doğal ürünleri kendisi bizzat yaptırıyor paketliyip satıyor. Bir dönem eşim orada görev yaptı hala görüşüyoruz, bir telefonla bize ürünleri gönderir. zeytin, zeytinyağı nar ekşisi fıstık ne ararsan bulur alır yollar. kesinlikle memnun kalırsın.


  • al basmadan donu var  (12.10.21 21:04:47) 
Antep’te yaşarken bile doğal ürün alayım desen bulmak o kadar zor ki biz kendimiz yapıyoruz bazen (salça, biber vs). Yapamadığımız zaman annem alıyor birilerinden (dükkandan değil) o da çoğu zaman ev biberi diye geliyor tadına bakıyorum değil. Sadece ev biberinin tadını hiç bilmiyorsanız farkı anlamayabilirsiniz :’)


  • ekaterina  (12.10.21 21:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.