[]

ne oldu bu ariel sharon'a

İsrailin ariel sharon diye lanet bi başbakanı vardı.ne oldu şimdi o adama.çook uzun zaman önce kahrolası beyni kanamıştı heralde.ne öldüğünü duyduk ne ayağa kalktığını.hala can mı çekişiyo yoksa geberdi mi?




 
4,5 yıl olacak komaya gireli. 50 kg. imiş.


  • uyuklayankedi  (04.06.10 01:55:54) 
muhteşem ve insanı hayretlere sevkeden beden ve ruha sahip olduğunu düşünmüyorsun herhalde onun da her insan gibi. ya da muhteşem ve insanı hayretlere sevkeden beden ve ruha sahip olduğu için 70 yılın yeterli olmayacağını düşünmüş ve biraz daha zorluyordur belki de.


  • tepedeki psychedelic adam  (04.06.10 02:31:34) 
@conrad moricand : sanırım haklısın
@tepedeki psychedelic adam : güzel yerden geldi kroşe :D tebrikler:) tabi ki sağlıklı olan her insan muhteşemdir ve sistemi beni her zaman hayrete sevketmiştir.
o muhteşem beyni zulmetmek için kullanan insan sadece kendisine zarar verir.insan ve onu yaratan,yine muhteşem olmaya devam edecektir.
70 yılın yeterli olup olmayacağına karar verebilecek gücü olsaydı emin ol 4.5 yıl önce öldürürdü kendini.
  • demirr  (04.06.10 03:24:06) 
allahın sopası yok işte


  • dear god make me a bird  (04.06.10 09:26:41) 
conrad, hangi kültürümüz? hani, katledip, yakıp, yıkıp, asıp ama genede kötü sözler söylemeyen kültürümüz mü? tabii okullarda okutulan ütopik tarihe bakarsak 10 numero bir tarihimiz var.neyse, bunun kültürle alakası yok.humanist saçmalıklarda umrumda değil.gebersin gitsin.bu mantığa da akıl sır erdiremem.adamın ne bk olduğu ortada; ama gene de hkkında kötü konuşma..niye? incinecek mi?


  • madagaskar  (04.06.10 09:50:26 ~ 09:53:52) 
adamın ne mal olduğu ortada.olayı, her sevmediğinin ölmesini istersek boyutlarına indirgemen bu yüzden yanlış.elbette her sevmediğim kişinin ölmesini isteyecek kadar salak değilim.

hâlâ kültürle, insanlık tarihiyle bağdaştırıyorsun.arkadaşım madem ki o dediğin olay yok..o savaşları, katliamları, soykırımları, asmaları, kesmeleri uzaylılar mı yaptı?
  • madagaskar  (04.06.10 13:42:02 ~ 13:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.