[]

Gözüme bir şey oldu :( [kaşıntı, hafif şişlik)

Dün gece göz pınarı civarında kaşıntı vardı, sabunla yıkadım ve yattım.
Sabah kaşıntı ile uyandım. Göz altım hafif şiş, göz pınarımda kaşıntı devam ediyor, çok rahatsız hissediyorum.

Kızarıklık yok. Alerji gibi hissediyorum, başka ne olabilir, nasıl müdahale edebilirim?
Yeşil çay demleyip pamukla silmek iyi gelir mi?

 
Yastığını yıka, poşet çayı sıcak bir şekilde gözünün üstüne koy 10 dakika bekle. 1-2 güne geçer.


  • kapitalist gerilla  (02.10.21 08:58:50) 
Kirpik dibinde sorun olabilir mi? Bebe şampuanı ile kulak çubuğu ya da bir pamukla kirpikleri yıkamayı da deneyebilirsiniz. Doktor söylemişti. Gerçi sabunla yıkamışsınız ama normal sabunsa yaktığı için yazdım. Bunu daha sık ve yakmadığından daha detaylı yıkayabilirsiniz diye ekliyorum. Göz kuruluğu da olabilir.
Ayrıca kapitalist+1

  • epitaf  (02.10.21 10:29:03) 
Acile git bence.


  • komando kani var bende  (02.10.21 10:35:56) 
Sanırım arpacık çıkmış. Araştırdığım kadarıyla hastanede bir müdahalede bulunamazlar. Çay pansumanına devam ediyorum, ayrıca enfeksiyon için bir göz damlası soracağım eczaneye. Başka fikri olan varsa okumak isterim, teşekkürler.


  • hadi ya la  (02.10.21 15:10:27) 
çare
(bkz: terramycin)

  • komikolmakuzen  (02.10.21 18:34:36) 
Aylar önce aynı paniği ben de yaşadım. arpacık olabilir. Papatya çayı iyi geliyor. Alerjiden ya da stresten çıkıyor. Eğer geçmezse mutlaka doktora görün ilerlemesi sorun yaratıyor. bir de bebe şampuanı ile gözlerini yıka. çok geçmiş olsunn.


  • Corpsebridee  (02.10.21 18:42:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.