[]

7 yıldır iletişimde olunmayan bir kadına mesaj yazmak için bahane?

Çok kısa süreli bir şey yaşamıştık geçmişte. Anlaşamadığımız için değil ama o dönemki bazı şartlardan dolayı çok erken bitmek durumunda kalmıştı. 7 yıldır da hiç iletişimimiz olmamıştı kendisiyle.

Geçen gün tesadüfen Instagram'da bir şekilde profili karşıma çıktı. 7 yıl sonra onu yeniden ilk kez görmüş oldum. Fotoğraflarına baktıkça o an içimde acayip bir sıcaklık hissettim, yeniden bir iletişim kurabilmeyi çok istedim. Fotoğraflarının açıklamalarındaki bazı detaylardan bu dönem sevgilisi olmadığı da anlaşılabiliyor.

Yazsam ya sallamaz/yazarsa da soğuk bir dille yazar ya da sıcak bir dönüş yapar, neticede kaybedecek bir şeyim yok. Ama nasıl bir bahane ile ona yazsam diye düşünüyorum, aklıma bir şey gelmiyor. 7 yılın ardından çıkıp "Naber, ne var ne yok" da denmez yani :)

Nasıl bir giriş yapabilirim, önerisi olanlar var mı acaba?

 
uzak dur


  • selam  (21.09.21 12:32:47) 
uzak dur +1

örnek:
www.instagram.com
  • respect  (21.09.21 13:01:25) 
aranızdaki ilişkiyi, karşınızdaki insanı siz biliyorsunuz. ters tepmeyedebilir. eklersiniz, mesaj atarsınız belki muhabbet de olabilir yani. bunun uzak dur denecek bir formülü yok bence. %50 şansınız.


  • veritaslibertas  (21.09.21 13:04:41) 
Naber ne var ne yok denebilir bence neden denilmesin ki?


  • pispinti  (21.09.21 13:08:29) 
neden uzak durmanız gerektiğini anlamadım.
eğer hayat şartları nedeniyle bittiyse ve kötü ayrılmadıysanız bence şansınızı deneyin.

"ne var ne yok?" da denebilir, "nasılsın?" da.
aranızdaki diyaloga göre bir şekilde hal hatır sorarak giriş yapmanız makul bence.
  • blatta hiberna  (21.09.21 13:16:26) 
olayı anlatın gerisi gelir bence. tesasüfen keşfette veya x bir yerde gördüm görünce yazmak istedim nasılsın neler yapıyorsun vs. diye bir giriş yapılabilir.


  • golgi aygıtı  (21.09.21 13:18:32) 
yaz gitsin


  • Hallegadola  (21.09.21 14:49:42) 
merhaba. bu uzak dur, uzak dur +1 leri falan anlamıyorum. olmayacaksa dahi olmayacağını gör. ben uzak durmadım yıllar önce konuştuğum orta okuldan eski normal bi kız arkadaşımla üni. de konuşmaya başlamıştım ama hoşlanıyordum. o esnada hayatımda olan sevgilim ne lan bu dedi haklıydı. 10 yıl sonra yılbaşı gecesi bi cesaret mesaj attım. 9 ay sürse de güzel bi ilişkim oldu bitti.


bu uzak dur, ex'ten next olmaz falan filan diyen tiplerden nefret ediyorum. 37 yaşındayım hayatta her şey olur arkadaşım. bu senin hayatın, yaparsın olur. ne yaşarsan yaşa bunu ilk defa sen yaşamayacaksın. özel bi günde onu umursadığını belli edebilirsin. doğumgünü yılbaşı falan. befce buraya yazdığının screenshot ını al. ilerde anı olur. doğru düzgün seviyorsan, hazırssn ağlatıp ağlamaya her şey yaşanır.
  • libertine  (14.10.21 22:31:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.