[]

kayıt etmeyen uzaktan izlenebilen tip kamera

arkadaşlar bir adet kedimiz var. nişan arefesinde kedimizi öyle bakıcıyla falan vermek istemiyoruz. arkadaşımız var ancak her zaman gelecek modda değil.

isteğimiz şu: evin bir kenarına bir adet kamera koyacağız ancak bunun kayıt etmesinden öte sadece izlemek amaçlı istiyoruz. mümkünse(başka şansımız da yok) telefondan bir şekilde izlemek istiyoruz. kayıt eden istemiyoruz çünkü 64, 128gb her neyse 7-10 gün süre içerisinde dolmasından korkuyoruz.

umarım anlatabilmişimdir derdimi.

yardımcı olacaklar için şimdiden sağ olsun.

 
www.hepsiburada.com

istersen kayıt da yapıyor. anında izleyebiliyorsun ve 360 derece dönebiliyor. telefondan döndürebiliyorsun. hatta telefondan ses bile iletebiliyorsun eve kamerada hoparlör var.
  • jelly bear  (20.09.21 23:32:58) 
Keyword: ip camera


  • veritaslibertas  (20.09.21 23:33:03) 
Tplink tapo c200 kullaniyorum. Kendi uygulamasi uzerinden izleyebiliyorsunuz, ustelik kamerayi 360 derece yatayda, 100 derecede dikeyde oynatabiliyorsunuz. Kamera uzerinden ses de iletiliyor. Uygulamasi da gayet temiz calisiyor.


  • duyulmasi gerektigi kadar  (20.09.21 23:35:57) 
Mijia kullanıyoruz biz de bebek kamerası olarak. İster kayıt alın ister almayın, uygulaması üzerinden izleyebiliyorsunuz. kaydı telefona alıp sonra silebiliyorsunuz zaten. Hareket algıladığında bildirim gönderiyor ama bildirim biraz gecikmeli geliyor birkaç saniye kadar. 360 derece yatay ve aşağı yukarı hareket ettirebiliyorsunuz. Gece görüşü özelliği de var az ışıklı ortam için.


  • curukturpkokusu  (20.09.21 23:58:22) 
Xiaomi 360 kullaniyorum, memnunum.
Isterseniz kayit da edersiniz, hareket olunca sizi uyarir falan.

  • logisticsmanager  (21.09.21 01:52:15) 
Küçük bir çiftliğim var ve 8 adet görünür vaziyette ip camera ve kayıt cihazı var. Bunların dışında ahırın kapısını gören kamera olmasına rağmen olur da kamera sistemine zarar verip hırsızlık olabilir diye sote bir yere eski bir telefonu yerleştirip şarzı bağladım ve Google play den netcam programını eski telefona yükledim. Aktif kullandığım telefona da at home programını yükleyip karekodu okutarak birbirine tanıttım. Hareket halinde kayıt yapıyor, istediğim zaman açıp sesli şekilde izleyebiliyorum,sesimi iletiyor, istediğim an Manuel kayıt yapabiliyorum. Bu sistem işini görür diye düşünüyorum.


  • predecessor  (21.09.21 03:04:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.