[]

Çok gözlü bir çanta, klasör tarzı bir şey arıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bazı ürünleri koymak için kafamda bir çanta modeli var, onu nerede bulabileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var. Hemen anlatıyorum:

CD çantası hayal edin, tıpkı onun tarzında. Ebatları bir laptop kadar. Yalnız bölmeleri her sayfa için yaklaşık 15-18 adet ürün sığdırabileceğim şekilde olmalı.Yani şöyle düşünün, laptop'u açıyorsunuz, ekran kısmında 15-18 bölmesi olacak, klavye kısmında da 15-18 bölmesi olacak. Bu çantayı ya da klasörü nereden bulabilirim? İsim gelmiyor aklıma, internette çok arama yaptım ama en çok yaklaştığım şey CD çantası oldu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Temsili bir resim de ekledim.

www.hizliresim.com

 
geçenlerde a101’de öyle bir dosya gördüm. körüklü dosya sanırım aradığınız şey.

www.a101.com.tr
  • violetsky  (24.08.21 17:05:24) 
hayır, körüklü dosya değil maalesef.. defter gibi açılan bir şey düşünün, sayfalarında gözler(bölümler) var. o tarz bişey.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (24.08.21 17:09:46) 
sanırım şöyle şeyler arıyorsunuz?

troyaderi.com
  • teritori  (24.08.21 17:25:45) 
Hayır, maalesef bu da değil. acaba anlatamamdım mı ki :)) Görsel eklesem iyi olacak sanırım.. :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (24.08.21 17:43:25) 
www.fiyatgrafik.com

şunun iki taraflı olanını arıyorsunuz sanırım değil mi? bir tane daha bundan olacak gibi
  • veritaslibertas  (24.08.21 17:51:08) 
hayır @veritaslibertas, ondan değil tam olarak. görsel çizmeye çalıştım, ona bakarsan onun tam aynısı aslında. ektradan sayfa sayfa olmasına erek yok.. :)


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (24.08.21 17:57:41) 
bu görseldeki bir çanta eşyaları tutmaz, her döndüğünde hepsi düşer.


  • deartheodosia  (24.08.21 18:15:57) 
images.app.goo.gl
Şu kapı arkası düzenleyicilerin küçük ve katlanıp kapanabilenini arıyorsunuz sanırım.

  • kobuzchu kiz  (24.08.21 18:21:41) 
bizde bir dosya çantası vardı zamanında yurtdışından alınmış. böyle deri bir çanta içine mukavvadan dosyaları ayırıştıran gözlr yapılmıştı, çok güzeldi. ismi neydi bilmiyorum ama var böyle bir şey:)


  • red g  (24.08.21 19:50:12) 
o dediğinize benzer saat çantaları var ama tabii gözleri tam dediğiniz gibi değil galiba, saat koymalık şekilde. ben bir tane örnek buldum, konudan anlamadığım için ürün kalitesi vesairesi ile ilgili bir şey diyemem. sadece konsept bir yerden aklıma geldiği için "çoklu saat çantası" diye google'da aratıp buldum.

aradığınız belki bu olmasa bile, aradığınıza giden bir yol olabilir diye paylaşıyorum.

www.ciceksepeti.com
  • nimberjack  (24.08.21 20:34:51) 
görselinizi kartvizit albümüne benzettim, belki işinize yarar:
www.bkmkitap.com

  • anthemis nobilis  (25.08.21 11:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.