[]

Tekrar olamayacağız deyip konuşmaya devam etmek

Tekrar olamayacağımızı biliyorsun deyip normal arkadaş gibi konuşmaya devam eden kızın içinden geçen nedir ?




 
Henüz birini bulamamış olabilir.


  • olaylar olaylar  (24.08.21 15:32:32) 
seni istemiyor ama yalnız kalmaya da gelemiyor. birisini bulana kadar beni idare et falan işte.


  • jugador  (24.08.21 15:33:21) 
türkçesi: egomu okşayacak birisi her daim kenarda bulunsun.


  • lazpalle  (24.08.21 15:46:20) 
ben sizinle konuşmayı seviyor ama sevgili olarak tatmin olamıyor olarak anladım? ben de kadınım sevgilimi arkadaş olarak çok severim, uzun uzun konuşuruz hayatımdan çıkarmak isteyeceğim birisi değil, yavaşlatırız ilişkimizi. bu aralar ben de bitirmek istiyorum sevgililik olaylarını, arkadaş olarak kalabilirsek mutlu olurum mesela.

neden her şeyin en kötüsünü düşünüyor erkekler?
  • my name is ferdinand  (24.08.21 15:51:43) 
sen köşede dur.zira şuan birini bulamadım.ama seninle de devam etmek istemiyorum.egomu tatmin edeceğim.

birini bulursam sana sepet havası.
  • drako  (24.08.21 15:52:06) 
m.bartinnews.com

boyle devam etmek istiyor olabilir.
  • WithWorth  (24.08.21 16:00:04) 
my name is ferdinand +1

Sizi yedekte tutacak olsa "bizden olur ama biraz çaba göstermemiz gerekir" imalarında bulunurdu. Bazı ilişkilerin gelecekleri olmuyor, bunu en başında görmüş ya da sizinle olan ilişkisinin doğru olmadığını düşünmüş, ama size değer verdiği için hayatınızdan çıkarmıyor. Neden sizinle iletişimi tamamen kessinki. Sonuçta aranızda bir öfke nefret, rezillil yok. Çok normal iletişimde kalması.
  • GoodMorningTeacher  (24.08.21 16:24:34) 
"tekrar olamayacağız ama kanını emmeye devam etmek istiyorum."

kan derken enerji, ilgi, alaka, sevgi, alışkanlık, bağımlılık, haz, zevk vb. her şey olabilir.
yani hem karnım doysun, hem pastam dursun der gibi.

başkalarına karşı açık olurken, sizden beslenmeye devam etmek istiyor.
  • blatta hiberna  (24.08.21 17:44:21) 
Arkadaş kalmak normal bir olay. İlişkiler çeşitli sebeplerle yurumeyebilir ama sonuçta farklı türde ilişkiler. Sevgililik yürümez ama arkadaşlık çok iyidir bilemeyiz.


Ben (erkegim) arkadaş kalma taraftarıyım. Ara sıra bu yaklaşımımın beni yaraladığı veya kesip atmaktan daha çok incittigi oluyor ama genel olarak daha iyi. Tabii şu da var, dünyanın en harika insanı benden ayrılmış olsun, bir kere ayrıldıktan sonra istedigi kadar geri gelsin istesem bile tekrar sevgili olmam. O yüzden arkadaş kalabiliyorum.
  • aguen  (24.08.21 18:29:19) 
egosunu tatmin ediyor, koşarak uzazklaş. uydu olma. iletişimini kes, başkalarına yürü.


  • selam  (25.08.21 08:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.