[]

katlanır elektriksiz bisiklet v fren mi sizce olmalı ve hangi marka

www.trendyol.com

3-4 bin civarı bakıyorum ortalama. genelde v fren hepsi. pabuçları yılda 1-2 kez değiştirecek olmak can sıkıcı. mekanik disk hiç kullanmadım

şu modeli düşünüyorum ama vfren
www.trendyol.com

mekaniklisi biraz pahalı. Şu sanırım mekanik
www.trendyol.com


antalyada otobüsle gittiğim yer 6-10 km. arada otobüse atlarsam diye katlanır alayım dedim sıcak vs olursa binmek istemezsem. Veya bir kafeye gidersem yanıma alayım.

bir de araba filan alırsam da bagaja atılır diye düşündüm.

elektrikli de isterdim de ağırlaşıyor o bisiklet ve kendi kendini şarj eden yok pedal çevirirken.

sizce alınır mı üstte attığım veya tern

www.trendyol.com

alüminyum karbon olayına hiç girmiyorum. alüminyum harici pahalı maalsef

 
mekanik disk fren biraz nazlı diye biliyorum, arızasında falan uğraştırır. vfren iyidir bence ben olsam v tercih ederdim. yılda 1-2 kez de değişmez bence ya o kadar çabuk yıpranmıyorlar.


  • veritaslibertas  (20.08.21 11:25:55) 
Pabuçlar yılda 1-2 kez değiştirilecek kadar hızlı aşınmıyor ki, v fren küçümsenmeye başlandı nedense son zamanlarda

Katlanır bisikletle yapacağın hız bellidir, v fren bunu hayli hayli durdurur
  • freebird5406_2  (20.08.21 11:30:22 ~ 11:31:38) 
katlanır bisiklet kullanmadım ama bunlarda v fren pabuçlarının yılda 1-2 kez değişmesi gerekebilir. zira bu pisikletlerde teker boyutu daha düşük olduğundan aynı sürüş hızında normal bisiklete kıyasla teker daha yüksek hızda dönüyor. bu da frenleme sırasında pabucun daha çabuk yıpranmasına neden olabilir.

ancak fiyat farkı fazla olduğundan bence v alıp geçin. 1-2 yıl bakın, pabuç değişimi dediğiniz gibi canınızı sıkarsa disk fren taktırırsınız. çoğu bisiklette sonradan takılabiliyor çünkü.
  • shadowfollower  (20.08.21 11:45:07) 
Disk frenlerin pabuçları da hemen hemen aynı sıklıkta değişiyor, çok daha pahalı ve değiştirmesi daha zor. O kısma takılmayın. Hidrolik disk frenler daha iyi duruş sağlar, yağmur çamurda daha az etkilenir. Asıl fark budur. V-frenin bakımı kolaydır, ucuzdur.


  • creepy  (20.08.21 12:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.