[]

İzmir’de kaliteli dövmeci

Merhaba, kaliteli ama yaşını başını almış egosu kendinden büyük olmayan dövmeci tavsiyeleriniz var mı ? Koluma omuzdan başlayıp dirseğe kadar çok yoğun olmayacak şekilde heykel dövmesi yaptırdım mesela 6.5 verdim arada tanıdık olmasına rağmen, normalde 7-8 dedi. Kime sorsam çok fazla dedi, ben de daha uygun fiyatlı arıyorum.

Tarz olarak büyük dövme, kol kaplamalı falan o tarz çalışan birisini arıyorum.

Can gurgul’u nasıl bilirsiniz mesela fiyatları abartı mı ?

 
can gurgul demeye gelmiştim. ben de yaptırmayı düşünüyorum ve kesinlikle kendisinden yaptıracağım. çok iyi şeyler okudum hakkında. özellikle de çok mütevazi biri olduğunu. yaptığı işe diyecek bir şey yok zaten. fiyat konusunu bilemiyorum ama tabii.


  • veritaslibertas  (13.08.21 12:34:33) 
abi fiyat da önemli ya, ben de çok bilinen çok kaliteli yerde yaptım fiyatı çok verdim ha pişman olmadım ama aynı işi 4-5 yıllık yetenekli dövmeci yarı fiyatına da yapardı sanki.

fiyat politikası hakkında bilginiz var mı ?
  • garavel  (13.08.21 12:43:20) 
evet fiyat önemli tabii. asistanı ile iletişime geçiyorsunuz, ne istediğiniz referans resimlerle gösterip anlatıyorsunuz, boyutları söylüyorsunuz, fiyatlandırıyorlar. başka bilgim yok.
bir şey öğrenirseniz bana da iletirseniz sevinirim :)

  • veritaslibertas  (13.08.21 12:49:49) 
birebir iletişim kuramadığım dövmecinin dövmesini taşımam. tasarıma ben de müdahale edebilmeli ve değiştirebilmeliyim gerektiğinde. herkes dövmeme hayran kalsın isteyen kişiler böyle ünlü dövmecileri seçiyor çok da normal. benim yarım saatte yapılmış tekrar düzeltme görmemiş dövmelerim en sevdiklerim. ucuz ve yetenekli dövmeci de çok. kolunu komple kaplatıp sanat eseri gibi görünsün de istiyorsan servet harcaman lazım. ben artık yaptırmıyorum dövme, o paraları vermem.


  • hasmetizm 2046  (13.08.21 15:24:02) 
www.instagram.com

on numara beş yıldız süper kaliteli temiz ve bütçeye de uygun. çok temiz iş çıkarıyor. izmir'de tek adresimiz burası dövme yaptırırken. kendi dizaynınız varsa onu yapıyor siz ne isterseniz. bi deneyin görüşün derim. aile yeri bu arada çok da güzel insanlardır.
  • dream game for may  (13.08.21 17:39:52) 
Can Gürgül’e daha önce dövme yaptırdım mail ileulaşmış olmak sorun olmuyor, rahatlıkla müdahale edebiliyorsunuz, zaten başlamadan da sizinle tasarımı tekrar konuşuyor. Ücret olarak kesinlikle yaptığına değerdi, aynı ücrete bir dövme daha yaptırdım bir sene sonra bir başkasına, daha az memnun olamazdım herhalde o da yeterince bilinen biriydi şuan adını hatırlayamıyorum.
Dövmede pazarlık olmayacağına inanıyorum, bu sene Özge Canoğluna bir dövme yaptırdım istediğim tarzı çalıştığı İçin ondan da çok memnun kaldım.
Bu arada Can Gürgül beni dövmeyi yapıp ödemeyi de yapıp gittikten 10 dk sonra arayıp fotoğraflarla taslağı yan yana koyunca daha ufak bir dövme yaptığını fark ettiğini söyleyip geri çağırdı ve ödediğim miktarın 6/1’ini iade etti.
  • kullanıcıadımbuolsun  (14.08.21 10:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.