[]

Tinder'daki Garip Kişi

Biriyle eşleştim. Konuşmalarımız güzel, sağlamdı(anlayın-sexting işte) Neyse atlıyorum ve bugüne geliyorum..

Yine konuşurken dedim ki 'Foto at' O da bana 'Önce para gönder' dedi.. Ben buna bir iki şey sıraladım dolandırıcı tarzında. Yok işte ben öyle değilim, bir şeyler sıraladı. Kabul de etmedi dolandırıcı olduğunu. Engelledi beni. 1 saat Sonra engeli açıp direkt fotoyu attı. Yok ben gerçekten öyle bir değilim. Konuşmalarımızdan sonra öylesine istedim onu. Düşündüm ve sana hak verdim falan filan bir şeyler söyledi.

Bana sürekli 'Videolu görüşme yapalım' diyen insan, birden bire 'Bence mesafemizi koruyalım' dedi(videoyu ve fotoları attıktan sonra) 1 dk içinde değişti, yine engelledi.. amacı ne cidden anlamadım. Hayır dolandırıcı diyeceğim ama bayağı bir şeyler attı ben bir şey demeden :d sanki affettirmek istiyormuş gibi. E şimdi de video atınca artık pişman mı oldu ne oldu anlamadım yine saçmalayıp engelledi.

Dengesizin birine mi denk geldim yani ben şimdi? (Bu arada bu kişi Türk değil)

 
yoklamış seni para gelmeyince hırs yapmış ben bunu daha büyük dolandırayım diye düşünmüş.


  • orpheus  (12.08.21 02:16:06) 
@orpheus

Fotoları, videoyu attı(gayet istekli şekilde) ama görmeniz lazım, kendimi kötü hissettim dedi ve 1 dk içinde değişti yine ya :D Dedim ne oldu beni görmek istiyordun kaç gündür.. Hiç.. Neyse artık..
  • bitchesaintshit  (12.08.21 02:21:49 ~ 02:24:10) 
Net dolandırıcı. Bu tip şeylerde para lafı duydun mu kaç.


  • Gabriel  (12.08.21 02:24:29) 
Ne şimdi ne sonra hayatta göndermezdim ne olursa olsun(%100) ama ilk engeli açtıktan sonra dedim 'Belki mallığına gelip öyle bir şey istemiştir' ve konuşmaya devam ettik(whatsapp bu arada) İkincide zerre para konusu geçmedi. Durduk yere psikolojisi değişti ve engelledi. İyi de yaptı. Aman ya.


  • bitchesaintshit  (12.08.21 02:30:16 ~ 11:19:14) 
Baktı nakdi dolandıramayacak, ayni dolandırmayı seçti bence.


  • John Bloor  (12.08.21 10:49:45 ~ 10:50:03) 
Iyi ihtimal, yurdum abazaligini maddi fayda icin somuren biriydi ama seni de begendi. Sirf seks icin degmez.

Kotu ihtimal, dolandiriciydi hirs yapti.
  • cleric  (12.08.21 12:18:02) 
arkaniza bakmadan kacin.


  • reavelyn  (12.08.21 12:29:08) 
muhtemelen bıyıklı ve bayburtlu bir kardeşin ile sexting yaptın ve dolandırılmaktan son anda kurtuldun tebrik ederim.


  • reanarchy  (12.08.21 12:45:03) 
Erkek olduğundan eminim


  • jamiro  (12.08.21 12:54:51) 
"'Önce para gönder' dedi.."

şunu duyduktan sonra "hadi ablacım" deyip engeli basıp silmemek de ilginç ya. neyin parası, o ne saçmalık öyle? escort kovalıyorsan para verirsin tabi de, manitacılık/partner için şu talep net rezillik. dolandırıcı değilse bile şu laftan sonra iletişim kesilir yani bende.
  • jonas  (12.08.21 13:40:55) 
bir insan bu coğrafyada sırf kadın olduğu için sokakta gözünü kırpsa "match" oluyorken yetmemiş tinder'a sarmışsa, sana sorum sen ne kadar dengeli bir insan bulmayı umuyordun acaba orada? burası Rusya mı, Filipinler mi ki sıradan bir kadın adam bulamasın da tinder'a sarsın? :D

cevap: yedir içir dobre veçir
  • rca  (12.08.21 20:51:50) 
Duyurunun en sonuna yazmıştım aslında. Bu kişi Türk değil. Numarası o ülkenin kodu, hem ses kaydından dolayı hem de attığı videodan dolayı en azından Bayburt'lu ve bıyıklı bir kişi olmadığını biliyorum(videoda yüzü gözükmüyordu ama olsun) Bayburtlu bir abide öyle vücut varsa helal olsun derim :D Ha bir de Paypal'dan istedi parayı.

Niye en başta çat diye engellemedin demişsiniz. Ben ona biraz saydırınca ilk önce Tinder'da eşleşmeyi kaldırdı, sonra da Whatsapp'ta engelledi.. Bende öyle hani hiç ellemedim whatsapp'ı. 1 saat sonra kadar ikinci kere yazınca(fotolar yağdı) ben de engellemedim. Dedim hani bir mallık yapmıştır belki, fazla takmayayım(yine göndermezdim ki para) Birkaç saat sonra video attı(içeriğe giremiyorum :d) ve videodan 1-2 dk sonrada yine engelledi durduk yere değişip.. Bu sefer ben de engelledim artık tabi. Olay bu. Bu kadar şeyi aynı cinsten biri yaptıysa(fotolar, video fake filan desek) ne şaşırırım ya :D Şuydu buydu artık bilemiyorum.
  • bitchesaintshit  (13.08.21 01:30:09 ~ 01:34:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.