[]

Sıcaklarda neler yapıyorsunuz

Daha doğrusu sıcaklarda bir şey yapabiliyor musunuz? Film izlemek bile zor geliyor.




 
Yan gel yat
:)

  • photo85  (04.08.21 22:54:43) 
bi bok yapamıyorum. hayatımın geri kalanınıda yazları ne yapacağımı sorguladım bugün. o kadar boktan geçiyor ki. ya mayıstan ekime kadar tatilde olmam gerekiyor ya da çok kuzeylere taşınmam gerekiyor


  • avatar is back  (04.08.21 23:00:55) 
Paso evde oyun oynuyorum kac zaman sonra oyuna sardim yine


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.08.21 23:29:32) 
bu ay tum maasimi elektrik faturasina yatirmayi secerek klimayi aciyorum ve normal hayatima devam ediyorum :)


  • e mice  (05.08.21 00:02:46) 
iş verimim inanılmaz dustu.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (05.08.21 00:36:04) 
İşimle ilgileniyorum bi yandan da ders çalışıyorum. Akşama kadar evdeyim aysonu elektrik faturası çok üzecek :(


  • mg3929  (05.08.21 01:25:55) 
Soğuk içecek en güzel çözüm bence bir de enseyi ve el bileklerini soğuk suyla ıslatmak de serinlik hissini vücuda iyi dağıtıyormuş. Ilıktan soğuk duş da çözüm ama her gün yapılmaz.


  • heathen  (05.08.21 02:18:29) 
issizim ve klimam yok. pc ve tv de yok. vantilatorun karsisinda yatiyorum gun boyu. telefondan gundem takip etmece...


  • batlegolas  (05.08.21 02:45:50) 
Çok uzun aradan sonra ilk defa bu yazı klimasız geçiriyorum, sıcak havayı oldum olası sevmem ama bu sene hiç baş edemiyorum, hiç bir şey yapamıyorum, kendimi oflarken buluyorum sürekli, gürültüyle ayrı sıcakla ayrı başa çıkamıyorum, sonra kendimi suçlu hissediyorum ülkenin dört bir yanı yanarken baş edemediğim durumun sıcak hava olmasından:( Vantilatör karşısında baş ağrısı, buz akülerini ısınana kadar vücudumun çeşitli yerlerine dokundurma, soğuğa yakın ılık duş ve cumartesi yağacak yağmur için gün sayma şeklinde geçiyor günler.


  •   (05.08.21 04:44:31) 
Metrobuslerin bazilari o kadar sicak ve havasiz oluyor ki, metrobusle gitsem 25 dk surecek yolculugu 1 saate cikartip metroya binip 2 metro degistirerek eve gidiyorum. Salondaysak vantilator, yatak odasindaysak klimayi acip serinlemeye calisiyorum. Klimayi gece uyurken sicaktan uyanirsam acip usumeye baslayinca kapatiyorum simdiye kadar hasta olmadik cok şükür. Hafta sonu bile bir yere cikmiyorum cikasaksam bile 4-5ten sonra minibus ya da taksiyle bakirkoye gidip orada takiliyorum, o kadar..


  • matilda  (05.08.21 09:18:00) 
Normalde ben de @mor bembombom gibiyim, sıcağa bayılıyorum. Ama bu iki haftadır ben bile sıcaktan şikayet etmeye başladım, nefes alamıyorum. Klima da yok, bu evden kısa zamanda taşınmayı umduğumuz için klima tantanasına girmedik.

Sürekli soğuk kahve yapıp içiyorum, buzluğa poşet poşet üzüm atıp donuk üzüm yiyorum. Ofis masamda kolonya var, arada ensemden aşağı kolonya boca ediyorum. Ofis masam dediğim evde, neyse ki evden çalışıyorum. Ama tuhaf biçimde son 4-5 gündür çok iyi çalışıyorum, odaklanma sorunum azaldı. Ama yemek yapmaya ve yemeye üşenmeye başladım, o sıkıntı. Akşam da koltuğa pelte gibi yayılıp dizi, yarışma vs izliyoruz.
  • kobuzchu kiz  (05.08.21 12:36:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.