[]

duygu sömürüsünde çocuk etkisi

Dilenciler, sizi maddi ve duygusal olarak sömürmek isteyen kişiler genelde çocuk kullanırlar.

Benim düşüncemse ''sen sevişmiş, zevkini almış, belki gerçekten isteyerek belki de istemeyerek o çocuğu dünyaya getirmişsin, şimdi de sevişmenin, seks yapmanın bedeli olarak birde üste para istiyorsun'' olmakta.



adam (ben) haklı mı beyler/bayanlar?

 
zaten o cocugu da o somuruyu kullanabilmek icin yapiyorlar. o cocuklara cok acisam da dilencilere asla para vermeme gibi bir prensibim var.


  • in vino veritas  (25.07.21 16:36:42) 
Bu sadece dilencilerde yok. Mesela fakir ve işsiz evliler var. Hemen çocuk yapıyorlar. Nedeni de ailelerinden ve çevreden yardım alabilmek. Bunlara acıyan aptaldır.


  • integrative  (25.07.21 16:49:08) 
Dilenci çocuklarına ay canıım yazık gözüyle bakmayı bıraktığımdan aynısını düşünüyorum. Bebekse dünyadaki her bebek kadar bebek. Bir şekilde dünyaya gelmiş ve dilencinin çocuğu olduğu için hayatta kalmasına yönelik sorumluluk doğmuyor üstüme. Bir ikincisi, allah kötülüklerden esirgesin taktiğini açtıklarında da allaa inanmıyom kartımı kullanıyorum, sadaka deyip kötülükler üstümden çıksın gitsin diyerek para veren çok kişi var yakınımda uzağımda. Bu da ayrı bir konu, sadaka / bağış yapacaksan düzgün bir yere yine yap adını sanını bilmediğin birine allah muhammed dedi diye değil.


  • heathen  (25.07.21 17:11:26) 
çocuk seksin ve sevişmenin bedeli gibi düşünülmemeli bence. herkesin çocuk sahibi olma hikayesi bambaşka.
o bebeğin gerçekten suçu yok diye düşünürüm.
bazen para yerine direkt marketten bebek için bişiler verdiğim oluyordu.
  • photo85  (25.07.21 21:20:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.