[]

Yurtdisi is cv

Merhaba, kendi alanimda yurt disinda is bulma konusunda faydali oldugunu dusundugum sertifika kazandim. Simdi gerekirse 100 tane bile olsa tum islere basvurmak istiyorum. Mulakat tecruebsi bile yeterli su an icin. Ancak cv konusunda tr’de ise basvurdugum cv iyi midir? Europass mi kullanilmalidir? Yurtdisi is basvurusunda kabul gormus cv template ornegi iletebilirseniz cok cok mutlu olurum. Simdiden tesekkurler!




 
Hangi ulkeler oldugunu yazarsaniz ona gore tavsiye gelir. Yurtdisinin tamami ayni degil.


  • hot potato  (22.07.21 23:48:50) 
Haklisiniz yazdigimi sandim atlamisim. Avusturya, Almanya, Fransa, ispanya, portekiz gibi ulkeler oncelikli hedefim.


  • austenn  (22.07.21 23:53:29) 
Europass.


  • heartwork  (22.07.21 23:57:34) 
Vallaha ben Türkiye kullandığım düz cv ile is buldum Fransa'da. Ilk işim en ünlü fmcg firmalarindan biri, diğeri 20 milyar dolar ciroluk teknoloji firmasi.
Su an actigimiz ilanlara gelen cvlerin europass ile alakası yok. Gelenlerin yüzde 95'i aha bunla geliyor;
gss.gs
  • logisticsmanager  (23.07.21 00:34:20) 
Logisticsmanager +1
Europass abartılıyor bizim ülkede, belirli bir standardı sağlıyor ama asgari gereklilik değil. Ben de yurt dışı bir sürü başvuru kontrol ediyorum, europass çok az. cv/resume template diye aratınca çıkan generic taslaklar iş görür. Sürekli kovalayacağım diyorsan novoresume'den üyelik alabilirsin.

  • Bruce  (23.07.21 02:09:58) 
Ben her yerde europass kullanıyorum, ABD'de bile


  • howfaristhesky  (23.07.21 02:44:47) 
Europassı gömmüşsünüz de yukarıdaki arkadaşın yolladığı template zaten europassın nerdeyse aynısı.
Neyse bence de europass çok profesyonel durmaz. Fakat buradaki gibi net, iş tecrübelerinizi daha öne çıkaracak bir format iyidir.
Linkedin hesabı önemli.
Her işe ayrı motivasyon mektubu hepsinden daha önemli.

Kolaylıklar.
  • rewlack  (23.07.21 09:25:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.