[]

Ehliyete basvuracak acemi için duz vites mi otomatik vites ehliyeti mi?

32 yaşindayim ama daha once sofor koltuğuna oturmuslugum yok o kadar araba surme bilgisinden yoksunum (trafikte araba kullanmaktan korkuyorum açıkçası daha once almama sebebim bu). Kurumsal yerlerden iş teklifi var ama ehliyet istiyorlar biraz mecbur kaldim almaya. Duz+otomatik ehliyeti ve otomatik ehliyeti ayri ayri alınabiliyor galiba. Duz vites olayi biraz kompleks geliyor el koordinasyonu sıkıntili olan bana. ogrenebilir miyim yoksa direk otomatik alsam ne olur?




 
düz vites araba kullanmayacaksan otomatik al.

ama lazım olur öğreniyim diyosan da normal manuel al. öğrenirsin çok büyütülüyor araba sürme olayı.
  • jelly bear  (11.07.21 16:42:09) 
Kurumsal şirketler manuel araç da verebilir. Bu yüzden manuel araç için almak daha mantıklı.


  • pro9it9is9  (11.07.21 17:09:08) 
Adam sana düz vites aracı verirse ne olacak? Bilmiyorum diyemeyeceğine göre düz vites al. Otomatiği sonra da öğrenirsin.


  • dissendium  (11.07.21 17:11:02) 
Bizim sirket kendi sinavini duzle yapip sonra rastgele araba veriyor.

Duz sinavini gecemezsen otomatigi de vermiyor.
Sinava arabayla gittigim halde zor gecmistim.
  • divit  (11.07.21 21:26:15) 
Kesinlikle düzle al. Tutarsın bi özel hoca bi kaç günde halledersin. Zor değil düz kullanmak, ehliyeti alınca otomatik kullan bi şey olmaz.


  • zimbirik  (11.07.21 21:41:45) 
dehb olmama ragmen ilk seferde sinavi gecmistim. alistiktan sonra vites, debriyaj zor gelmiyor. ancak rahat oldugu icin su an otomatik vites kullaniyorum. 32 yas bir sey ogrenmek icin cok gec degil, pratik yaparak alisirsiniz. basarilar.


  • yine de donuyor  (11.07.21 22:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.