[]

Akasya Duragi denen...

diziyi izleyen var mi? Merak ediyorum gercekten, var mi? reklamina bile tahammul edilmezmi$ gibi geliyor bana.




 
prime timeda yayınlanıyor illa ki izleniyordur


  • ksl  (29.05.10 20:52:01) 
akraba çocuklarının çoğu adanalıyı izliyor.ana-babalarıda bu diziyi izliyor.bizimkilerde bir ara izliyordu.herkesin espri anlayışı farklı.ordaki osman aga ve yanar döner taksici rolündeki adamı bizim pederle valide seviyordu...80-90larda istanbula göç etmiş asosyal olan her türk ailesi büyüğünün espri anlayışı bu yönde..bende levent kırca'ya tahammül edemiyorum.


  • madagaskar  (29.05.10 20:52:42) 
yayınlandığı günün birinci o dizi.


  • serseri marti  (29.05.10 20:53:19) 
valla karşısına reklam koyanlar utansın, reklam yerine açtım; şimdi ben de bakınıyorum.

kız vuruldu hesapta ama kan görmedim hiç. babası motorla ön kaldırdı falan böyle garip bir şey ama karşısında izleyebilecek bir şey yok, bir şeyler yerken, dinlenirken, bakınırken.

survivor reklamdan çıksın ona bakarız.
  • pomolilik  (29.05.10 21:00:45) 
daha ziyade burada izleyen ve sebebini aciklicak olan var mi? yoksa izleniyodur tabi. ama gerekcesi ne? bagiris, cagiris, sacmalik...


  • chieko  (29.05.10 21:02:06) 
evet izleyen var.


  • sutlu nescafe  (29.05.10 21:15:38) 
Ben izliyorum arkadaş gülüyorum da yani.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (29.05.10 21:25:52) 
ciddi seviyorum.. dısardaysam kosarak eve gidiyorum... cünkü o kadar saçma ki tüm sorunları unutuyorum cidden güzel bence :) acıtasyon yok en önemlisi...


  • maxpainn  (29.05.10 21:34:56) 
@artikbenimdebirvolvomvar; bi kac soru sorabilir miyim ozel olmazsa?
denk geldiginde mi izliyosunuz, takipcisi misiniz?
ba$ka hangi dizileri izliyosunuz?
  • chieko  (29.05.10 21:35:15) 
ben de sıkılmadan 3 dakikadan fazla izleyebilenlere şaşıranlardanım.


  • i ve been mistreated  (29.05.10 21:35:19) 
ben de aşagılanmıs hissediyorum bunu izlerken ama itiraf ediyorum evdekiler izliyor. biri levent kırca yazmıs o da cok ust duzey olmamakla beraber bana kendime hakaret ettirmişim gibi gelmiyor, bir mesajı var ve onu her kesime ulastırmak için basitleştirmişler gibi. ama akasya du.. ay tamamlayamacagım beni cıldırtıyorrrrrrrr


  • gofragol  (29.05.10 21:41:46) 
babannem seviyor. oldukça stres atıcı buluyor.

o bile abukluğun farkında ama "eğlenceli işte" diyor.
  • carnicero  (29.05.10 21:47:41) 
çiçek taksi'yi hiç kaçırmazdım ama bu dizi o kadar itici geliyor ki ben de reklamlarını bile değişiyorum. ha hiç izlemişliğim de yok ama acaip antipatik geliyor.


  • brkylmz  (29.05.10 21:59:20) 
@chieko

denk geldiğimde izliyorum. elimde kolam cipsim bunun başlamasını beklemiyorum elbet.

gun and the bullet in his gullet arkadaşımızın dediği gibi herkesin beğenisi farklı abi. ben de kurtlar vadisi sevmiyorum ama aşk-ı memnu'yu izlerim. Bunun dışında da bir kaç yabancı dizi hariç hiç birini seyretmiyorum.
  • artikbenimdebirvolvomvar  (29.05.10 22:00:28) 
Ben şahsen reklamını gördüğüm an televizyonun sesini kapatıyorum. Ama bu kadar yayınlandığı ve inatla bu kadar reklamı döndüğüne göre sağlam reytingi olmalı. Konusuz dizi sevenler için ideal olabilir. Gayet sığ, dertsiz.. Hayat onlara güzel be arkadaşım.


  • komnoktatere  (29.05.10 22:36:35) 
@komnoktatere i$te bunu anlamiyorum ama, dizi ba$tan sona bagri$ cagri$ ve kavga, yani sakin bi mod da degil, herkes birbirini dovuyor, bagiriyor, o oburunu yanli$ anliyor, laz aksani konu$up surekli bagiran o adami gormeye bile tahammul edemiyorum.

izleyen tabi var da hani bi sozluk yazari-okuru izler mi merak etmi$tim.
  • chieko  (29.05.10 23:07:40) 
sanırım insanlar bir özdeşlik kuruyor. eşi taksi şöförü olan bir iş arkadaşıma sevmiyorum izlemiyorum çok özensiz ve saçma şeyler deyince e ama taksicileri anlatıyor ne güzel demişti. hayatıyla özdeşlik kuruyor konu ne kadar saçma da olsa.. bir de tabii alışmış insanlar düşünmeden izleyip geçmeye, onun da etkisi büyük.


  • süpermaninkızı  (29.05.10 23:56:22) 
ciddi bir dizi değil. yani ciddi olmak amacı taşımıyor. konu bütünlüğü, mantık bütünlüğü, olay örgüsü taşımıyor, böyle de bir amacı ve iddiası yok. bir ezel'de, bir aşk-ı memnu'da aynı cıvıklığı yapsalar kimse izlemez. zaten amacı bağırış çağırışla komiklik yapan bir dizi. geniş aile'den, türk malı'ndan ne farkı var ki. onlarda da saçma konuşmalar, bağırıl çağırışla komiklik yapılıp izleniyor. bu da öyle. üstelik birçok tiyatrocu var, her bölümde dğeişik konu, kendi çapında bir heyecan var.

dizilerde kalite arayan ve ciddi eleştirmen gözüyle dizi izleyen biri olarak takip etmesem de rastladıkça ben de izliyorum.
  • kibritsuyu  (30.05.10 01:21:31) 
geçen hafta tüm kişilerde 7.4 rating 21.4 share ile 2. sırayı almış (şamp. ligi finaline rağmen). AB grubunda ise 4.8 rating 14.7 share ile 5. sırayı almış.

önceki hafta 7.0 / 21.4 ile 3. sırada (özeti 5. sırada). AB'de ise 4. sırayı almış.

bu işin teknik kısmıydı şimdi geçelim halk gözüyle bakmaya. o saatte karşısında ne var: küçük kadınlar, adanalı, survivor. bu ülkede ortalama 4.5 saat televizyon izlediği gerçeğini de göz önüne katarsak, haftasonu izleyici kitlesine hemen hemen aynı programlar dayatılıyor, çoğu da olmasa da olur şeklinde ekrana sürülüyor zaten. izleyenleri savunmuyorum ama tv yöneticilerinin de haftasonuna biraz daha özen göstermeleri gerektiğini düşünüyorum.
  • bykush  (30.05.10 05:49:14) 
Annem, babam izliyor. Eve gittikçe onlarla ben de izliyorum, onlarla kapalı televizyonu bile izlerim.


  • charlesbukowskiineksi  (30.05.10 23:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.