[]

tamamlayıcı sağlık sigortası

şirket tarafından yapıldı geçenlerde. paketin ayrıntılarına bakınca iyi gözüküyor yatakta ve ayakta tedaviyle ilgili şeyleri kapsadığını yazıyor, bir sürü hastaneyle anlaşması var. mesela dünya göz'le anlaşmalı ancak arayıp muayene için sorduğumda sadece sgk indirimi yapıldığı söylendi, genel sağlık sigortası olsa ücretsiz olurdu tamamlayıcıda olmuyor dendi. e o zaman neye yarıyor bu tamamlayıcı sağlık sigortası?

bir de işten ayrılma durumunda iş sözleşmesinin fesih gününde mi bitiyor sigortanın süresi yoksa belli bir ek süresi var mı?


 
anlaşmalı kurumlarda dünya göz varsa sadece 15-20 tl civarı katılım bedeli adı altında bi para ödeyip çıkarsınız.

aradığınız kişi yanlış bilgi vermiş size.

zaten hak olarak düşüyor. 8-10 hak oluyor falan yıllık. gidiyorsunuz 1 hakkınız düşüyor
  • jugador  (25.06.21 11:54:41) 
jugador +1

yanlış bilgi, yalnızca 15 tl katılım bedelini ödeyip 5 kere kullandım bu sene başından beri . kapsamınızı bilmesem de benimkinde mr, röntgen, tahlil vs ücretsiz (yalnızca kapsam dahilinde olmayan bir kan testine ücret ödemiştim bir kere)

ikinci sorunun cevabını ben de merak ediyorum, bilen varsa takipteyim.
  • amugochi  (25.06.21 11:58:49) 
zurich tamamlayici sigortam var, atakoy dunya goz'den sadece 15 tl odeyip ciktim dunya kadar test yapildi, muayene edildim kurus fazla odemedim. bir kere de etiler'e gidecegim baska bir doktora gorunmeye ama memnunum genel olarak.


  • nefertarii  (29.06.21 22:34:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.