[]

Esrarengiz Sinek Saldırısı

Arkadaşlar bu dün gece yaşandı, odanın tavanında bir anda siz deyin 50 tane ben diyeyim 150 tane kara sinek belirdi. Daha önce hiç böyle bi şey olmamıştı neden olmuş olabilir sizce, sabah bazıları yoktu bazıları ölmüş yatıyordu enteresan bir şekilde. Sebebi ne olabilir? Teşekkür ederim.




 
tahminlerim;
1-halüsinasyon
2-evde bir şekilde yumurtlayıp çoğalmışlardır belki
3-başka daire ya da apartmanlarda ilaçlama falan yapıldıysa sizin eve kaçmışlardır
  • veritaslibertas  (24.06.21 14:02:17) 
Hayal görme ihtimalim yok foroğrafını çektim ama diğerleri mantıklı.

ibb.co
  • Kaleci Saçlı Forvet  (24.06.21 14:05:32) 
fotoğrafa bakınca ananııııı dyip kapadım, beelzebub ziyaret etmiş olmasın? yemin ederim boncuk boncuk terliyorum şu anda. sinekten nefret ederim.

yakın noktada ilaçlama yapıldıysa size kaçmış olabilme ihtimali çok yüksek ama yakın noktada bişeylerin çürümüş olması falan lazım bu kadar çok sayıda sineğin birdenbire peydahlanması için. her ihtimale karşı bir yerde çürüyen bir çöp bıraktınız mı onu da kontrol edin. allahım neden açtım bu fotoğrafı ya neden. kendime gelemiyorum.
  • evde liyakat kalmamis  (24.06.21 14:21:47) 
Valla her gün temizlik yapan insanım çöp olma ihtimali yok ama kontrol ettim yine yok yani. Şu ilaçlama mevzusu benim de aklıma yattı zira camı açık 2 oda vardı bu ikisine geldiler üçüncü odanın camı kapalıydı orada yoktu, ölmüş olanları da düşününce mantıklı geldi. Gece ben de korkudan çok uyuyamadım umarım bu gece gelmezler :(


  • Kaleci Saçlı Forvet  (24.06.21 14:31:23 ~ 14:32:27) 
Disarida belediye ilaclama yapmistir, onlar da eve dolusmustur (bir sekilde temiz havayi algilayabiliyorlarsa) - ben disarida ilaclama arabasini duyunca camlari kapatiyorum o yuzden yoksa iceri sersem hasereler giriyor.


  • robokot  (24.06.21 17:04:07) 
Çalışırken falan sürekli kulaklık taktığım için hiç duymadım ya lanet olasıcalar.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (24.06.21 17:12:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.