[]

Antalya Lara Plaj Önerisi

Şu anda Lara(Güzeloba) tarafındayım. Bodrum/Çeşme gibi girişi 200 TL olmayan, makul şezlong/şemsiye ücreti veya yemek içmek karşılığı girilebilen plaj arıyorum. Araba var.

Ayrıca 3 gün daha Antalya’dayım. Şuraya da git, şurada şunu da ye diye tavsiyelerinize de açığım.
Teşekkürler.

 
Piyazcı Sami'de piyaz, Tevfik Usta'da serpme börek yiyin. Altınızda araba varsa 45 dakika yol gidip Phaselis'de bence ülkenin en güzel plajında denize girin. Şezlong falan yok tabii.


  • ultranil07  (22.06.21 15:09:32) 
belediyenin inciraltı halk plajı var. şezlong, yiyecek-içecek vs. çok uygundu.


  • king lizard  (22.06.21 15:32:03) 
Mai tai, red white, zuğa (aynı şeritteler) geçen yaz hepsine giriş ücretsizdi şezlonglar da 25 30 lira civarıydı ama şimdi bilmiyorum. Eğer geç gidecekseniz hepsini arayıp yer ayırtabiliyorsunuz veya uygun bir yer olup olmadığını sorabiliyorsunuz, ayıramayız demiyorlar.
İnciraltı halk plajı önerilmiş yukarıda, orası bence biraz dar, insanlar hep dubaların orada birikiyor ve akıntı suyu da geliyor yani normal antalya kıyısına göre biraz daha soğuk bazı yerleri.

  • fildirfildir  (22.06.21 17:43:49) 
tüm lara beach benzer performans gösterir. aralarında uçuk kaçık farklar yok.

ben dedeman tarafındaki falezlerden girmeyi tercih ediyorum. yeme içme ve şezlong işi daha ucuz, plaj kumu pisliği olmuyor, su daha temiz, turist sikmeye çalışan ve dolayısıyla arada sizi de kaynatan işletmeler yok. tek şart: yüzme bilmelisiniz. plaj yok çünkü. direkt olarak derin yerlerden giriyorsunuz denize. tarif: akra barut otelin oradan denize doğru dönün yolu takip edip 500 mt kadar ilerleyip aracı deniz tarafında kalan parkın karşısına parkedin. parka girip asansörü sorun. asansörle falezlerden aşağı inip orada denize gireceksiniz. böyle böyle bir sürü yer var orada ama tarifi kolay diye burayı anlatayım dedim.


gidilecek yerler de herkesin önereceği yerleri önereyim. ışıklar caddes ve etrafında gezilir, akşam bar pub canlı müzik vs. işleri hadrian kapısından girilip takip içeri girilerek içerideki barlarda halledilir. filika vardı bir ara. hala aynı mı bilmiyorum ama iyidir. düden şelalesine gidilebilir 1-2 saat farklılık olsun diye. konyaaltı beach park da hareketlidir genel olarak.

edit: cevaplara bakmadan yazmıştım. inciraltı halk plajı galiba benim tarif ettiğim yerin adı.
  • syozkn  (22.06.21 18:25:37 ~ 18:27:37) 
güzelobada yazlığımız var.

karpuzkaldıran nerede dersen herkes gösterir. ofo otel'den arabayla aşağı sal kendini, karpuzkaldıran duvarlarının yanından sokak uzanacak. ucu eski turist otel plajı ve bir sitenin komple kendi plajı var. oralarda denize giriliyor. hatta karpuzkaldıran dönem arası olduğu zaman biz de oralarda gireriz.

bunun dışında belediyenin işlettiği plajlar var. şezlong işgal etmeden falezlerden, eski aquapark vesaire bedavaya denize girebilirsin.

bahsettiğim karpuzkaldıran'ın yanındaki plajlara akşam 7'de gidip girmişliğim bile var.
  • rain when i die  (22.06.21 18:54:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.