[]

yüzdeki koyu lekeler için çözüm

bu genelde çözülmesi zor bir cilt problemi ama yine de "bende şu işe yaradı" diyebileceğiniz çözümler var mı?




 
plexr plazma tedavisi diye bir şey duydum. Faydası olabilir.


  • faithless  (16.06.21 22:14:03) 
Ben güneş lekeleri için dr a gittim beniökiler çilmiş ve bu aylarda tedavi edilmiyor. Ekim ayında expigmeng ve bir tane daha merhem söyledi emin değilim ama retinol türevi bir kremdi sanırım. Bunları kullanırken mutlaka güneş koruyucu kullanmak gerekiyor. Yaz aylarında arbutin kullanmak güvenli olduğu için arbutin serum kullanıyorum yaklaşık bir aydır fakat böyle şeylerin etkisi uzun sürede görülüyor. Bu yüzden etkisini henüz farketmedim. Birde ben geçen sene limon ve domates sürüyordum bence serumdan daha etkili oluyordu


  • rapisa  (17.06.21 01:04:55) 
Yüzümün sol tarafı baya leke görünümünde. Yıllarca gunes lekesi sandım yani devletteki cildiye doktorum oyle demisti. Expigment ve gunes kremi kullandim baya uzun süre, hicbir degisiklik olmadı.

Sonra surp pirgic ermeni hastanesine gittim. Ordaki doktor da bunun lekelenme şeklinde ben olduğunu, sadece lazerle geçebileceğini, dermokozmetigin bir ise yaramayacagini soyledi. Yillarca bosa para dokmusum cidden. Demem o ki oncesinde iyi bir doktora görünmeniz iyi olabilir.

Ve her halukarda gunes kremi+1
  • livaist  (17.06.21 01:17:10) 
Sarı kantaron yagi


  • seyyar satıcı  (17.06.21 18:55:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.