[]

havuzlu sitenin havuzu için değermi tutmaya ve otelde havuz üyeliği

baktığım ilanlarda havuzlar o kadar iyi değil genelde (antalya konyaaltı vs)
yine de hep denize gitmek zor olduğu için arada havuza gir çık iyi olabilir diye havuzlu sitelere bakıyorum. koskoca site küçük havuza nasıl sığar eder napar bilmiyorum.

tecrübeleri olan var mı

Diğer soru. bunun yerine ucuz bir ev tutup sahile kıyısı olan bir otelde üyelik alsak havuz sauna spor salonu plaj, daha mı iyi olur? 750 liraya buldum mesela bir lüks otelde bu 3ünü. sınırsız.

sabah 9da laptopumla giderim otele. spor, havuz, deniz derken gün biter diye fantezilerim de oldu.

 
ben maddi yönünden bakarım, o havuzun giderleri aidatlara yansıyacak. bir havuz için fazla aidat vermek istemem.
site yöneticiliği yapıyoruz, gördüğüm şu ki sitede huzur önemli. sitenin sağladığı imkanlardan çok site sakinlerinin nasıl insanlar olduğu. bence öncelik sırasını buna verip biraz bilgi toplamalısınız.

  • MtKrt  (13.06.21 22:35:40) 
havuz sauna spor salonu ve istediginizde ayrilabileceginiz bi uyelik secenegi daha guzel geldi.


  • ala09  (13.06.21 22:45:02) 
Hayatımda hiç havuzlu sitede yaşayıp havuzuna giren birini görmedim.

Not: Gerçek bir bilgidir. Yani havuz için boşuna kiralamanı önermem :D
  • perfectum  (13.06.21 22:46:54) 
Havuzlu sitedeki en büyük sorun sitedeki diger kisiler.
Eger su elit, malum partili müteahhitlerin olmadığı bir siteyse olabilir. Ama diğer türlü ortam güzel değil.
Ben böyle bir yerde yaşamadım ama İzmir'de çok arkadaşım havuzlu sitede yaşıyorlar ve kullaniyorlar da. Ama hepsi zengin insanlar ve yaşadıkları yerlerdeki insanlar da elit zengin tarzi kişiler.
  • logisticsmanager  (13.06.21 23:03:15) 
bizim sitede açık ve kapalı havuz var, gayet keyifli bir şekilde özellikle açık havuza giriyoruz. ama evi tutmadan öncesinde bir gün mutlaka gidip bak, insanla giriyor mu, temiz mi, bakımı yapılıyor mu, geniş mi, keyifli mi, abuk subuk tipler var mı vs ona bak derim. zira mutlaka aidata yansıyor evet.


  • roket adam  (13.06.21 23:03:23 ~ 23:03:36) 
İstanbul'da açık ve kapalı havuzu olan sitede oturuyorum. 2 açık havuz özellikle haftasonları tüm misafirleriyle site sakinlerinin aquaparkına dönüyor. Oturduğum 4 senede 3-4 defa ancak havuza girmişimdir. zaten kimse bone takmıyor, yüzerken bol bol diline saçlar dolanabiliyor.

Sahildeki otelin imkanlarından yararlanma fikri bana daha cazip geldi havuzdansa. plaj ve deniz her zaman daha iyidir.
  • Northern Mariner  (14.06.21 00:23:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.