[]

Yeni kedi hangi cins olmalı?

Evde yetişkin ve kısır, bir dişi bir erkek kedi var ve üçüncü bir yavru kedi gelecek.
Evde savaş çıkmaması için ya da bu ihtimali en aza indirmek için, üçüncü kedinin cinsiyeti ne olmalı?
Özellikle evdeki dişi kedi biraz kıskanç bir arkadaş ve prenses modunda. Bu prenses, yeni gelen kedinin cinsiyeti ne olursa daha kolay kabullenip sevebilir?

Ya da konunun cinsiyetle alakası yok mu?

 
Bence cinsiyetle hiç alakası yok kedilerin ne yapacağı belli olmuyor. Evde bir erkek kedimiz varken dişi almıştık kız gelip oğlumuzu dövdü hep. Sonra bi erkek daha geldi onla sevgili oldular:)


  • suicides underground  (13.06.21 11:45:30) 
Hiç farketmiyor. Evde 1 dişi 2 erkek kısır kedi vardı. Bir kedi sahiplendik kısır olmayan kısırlaşana kadar kendi yaşıtındaki erkek kedinin üstünden inmedi dişi kediye hiç bulaşmadı. O biraz karakter meselesi :D


  • surekliyorguninsan  (13.06.21 14:39:03) 
Ben cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum bazı kediler bazılarıyla iyi anlaşıyor, bazılarına da tepki gösteriyor.


  • rapisa  (13.06.21 15:02:36) 
dişi kediler kaynaşmıyor.
iki dişi kedi ayrı ayrı takılıyor, dost olmuyorlar kolay kolay.
erkekler daha sosyal.
illa sarılıp yatmayabiliyorlar ya da arada kavga dövüş olsa da birlikte daha iyi zaman geçirebiliyorlar.
o açıdan erkek derim.

ama yani iki erkek olduğu halde alakaları da olmayabilir, o da bir ihtimal.
  • blatta hiberna  (13.06.21 17:00:42 ~ 17:01:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.