[]

Üniversiteye Giriş Sınavı

Sınava girerken kol saati serbest mi?
Zaman ayarlamada sorun yaşayan birisi saati bilse iyi olurdu.
Arada anons yapılıyor mu, saat başı gibi?
Oğlum sınava girecek de, ondan soruyorum.
Eğitim planımız değişti ve TYT-AYT'ye hazırlık süreci bu nedenle aksadı.
En azından dengeli bir soru çözme stratejisi izleyebilirdi diye düşündüm.

 
sınıfta saat var zaten. hatta kameralı saat. tüm sınıfı izliyor.


  • sutlu nescafe  (12.06.21 19:34:46) 
dışarıdan etiketi sökülmüş su dışında herhangi bir şey getirmek yasak. tüm sınıflarda saat var. başlangıç ve bitiş saatleri de tahtada yazıyor.


  • hadsafhada  (12.06.21 19:34:48) 
Yukarıda verilen bilgilere ek olarak bir sorunuzu da ben yanıtlayayım.
Son 5 dakika haricinde herhangi bir saat bilgilendirmesi yapılmıyor. Bu sınavda her sınıfta dijital saat uygulaması olmayacaktır, ama her sınıfta mutlaka analog saat var.

  • tss  (12.06.21 23:16:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.